Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Λαϊκός Σύνδεσμος: Έχει βίντεο με ένα "Σαμαρικό" και έναν "Καραμανλικό" βουλευτή



Όπως όλα δείχνουν ο πολιτικός τυφώνας που προκάλεσε το πρώτο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλίας Κασιδιάρης, θα συνεχιστεί καθώς η RealNews αποκαλύπτει ότι το δίλεπτο βίντεο δεν είναι το μοναδικό που έχει σταλεί στη Ρωσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν άλλα πέντε-έξι βίντεο, τα οποία είτε έχουν ήδη σταλεί είτε βρίσκονται καθ' οδόν για τον σέρβερ της ρωσικής πλατφόρμας που χρησιμοποιήθηκε στη δημοσίευση του αποσπάσματος της συνομιλίας με τον Π. Μπαλτάκο.

«Σύντομα κοντά σας» είπε δημόσια ο βουλευτής του ΛαΪκού Συνδέσμου, Ηλίας Παναγιώταρος, όταν ρωτήθηκε ποιος πολιτικός θα πρωταγωνιστήσει στα βίντεο που θα αποκαλύποτυν την διαφθορά του του πολιτικού συστήματος και τα οποία προκαλούν ήδη "τσουνάμι" στο πολιτικό σκηνικό.
Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι οι «εγγραφές» έχουν γίνει από τον περασμένο Οκτώβρη ως την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου.
Εκτός από τον Τ.Μπαλτάκο για τον οποίο λέγεται ότι υπάρχει υλικό σχεδόν μίας ώρας, οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι υπάρχει σε βίντεο ακόμη ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που έχει διατελέσει στο παρελθόν υπουργός και ανήκει στην πτέρυγα των Καραμανλικών και ένας συνάδελφος και ομοϊδεάτης του, για τον οποίο οι πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι ανήκει στον σκληρό πυρήνα των σαμαρικών,
Τέλος φέρεται να υπάρχει και υλικό για έναν βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είναι νομικός στο επάγγελμα, αλλά και για έναν κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο μικρότερου κόμματος της αντιπολίτευσης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...