Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ !



Ο μεγάλος νικητής των δημοτικών και κοινοτικών  εκλογών στην Γαλλία είναι αναμφισβήτητα το Εθνικό Μέτωπο. Το κόμμα που ηγείται η Μαρίν Λε Πεν κέρδισε συνολικά 15 δήμους ενώ το ποσοστό που έλαβε είναι 7%.
Το αποτέλεσμα αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει την θέληση των Ευρωπαϊκών λαών να αποτινάξουν από πάνω τους την δικτατορία των Βρυξελλών. Οι μέρες του κεντρικού κράτους που επιβάλλει τις αντεθνικές νομοθεσίες του πάνω στα κράτη-μέλη , είναι πλέον μετρημένες.


Χαρακτηριστική είναι η πτώση της κεντροαριστεράς   σε όλη την επικράτεια της χώρας που είχε σαν αποτέλεσμα την αντικατάσταση του πρωθυπουργού, από τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ. Βεβαίως αποκατέστησε και την πρώην σύντροφό του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, ορίζοντας την υπουργό Περιβάλλοντος.!
Η ετυμηγορία του γαλλικού λαού είναι ξεκάθαρη. Θέλει ένα κόμμα που να προστατεύει πρώτα τους Γάλλους και μετά τους πάσης φυλής και χρώματος λαθρομετανάστες. Σημαία της προεκλογικής εκστρατείας του FN ήταν το δημοψήφισμα της Ελβετίας, που ζήτησε το Εθνικιστικό κόμμα της χώρας, όπου αποφασίστηκε να μπει ένα φρένο στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.
Ο άνεμος της απαλλαγής πνέει και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπου τα Εθνικιστικά Κινήματα προσελκύουν μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων.

Στις 25 Μαΐου οι ευρωπαϊκοί λαοί θα στείλουν την απόφασή τους στις Βρυξέλλες. Ισχυρή θα είναι η Ελληνική παρουσία αφού μετά τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου στην Ελλάδα και τις άδικες κατηγορίες, όπως αποδείχθηκε ξεκάθαρα από την κυπριακή δικαιοσύνη, σε βάρος του Ε.ΛΑ.Μ. σε σχέση με τα υποτιθέμενα επεισόδια σε βάρος του αρχισφαγέα των Ελλήνων Ταλάτ,  τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου αναμένεται να εκτοξευθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...