Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ομιλία για τον Ευρωπαϊκό Εθνικισμό στην Λεμεσό

Ομιλία για τον Ευρωπαϊκό Εθνικισμό στην Λεμεσό
Την Παρασκευή 4/4/14 στα πολιτικά γραφεία της Κεντρικής Οργάνωσης Λεμεσού, οι παρευρισκόμενοι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία για τον Ευρωπαϊκό Εθνικισμό εν έτη 2014, από τον συναγωνιστή του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του κινήματος, Στράτο Καρανικολάου. Αρχικά ο συναγωνιστής έκανε μια ανάλυση της μορφής που έχει η σημερινή ευρωβουλή, που κατακλύζεται από υπόδουλους των μεγαλοτραπεζιτών, καταστρέφοντας τα ευρωπαϊκά έθνη και καταδυναστεύοντας τους λαούς. Παράλληλα, ευχήθηκε στην επόμενη ευρωβουλή, όπου θα υπάρχουν σίγουρα τουλάχιστον 4-5 Έλληνες Εθνικιστές από τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή, να τους πλαισιώσει και ένας συναγωνιστής από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Συνεχίζοντας, ο συναγωνιστής τόνισε πως στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, αναμένεται να κατακλύσουν την ευρωβουλή εθνικιστές από πολλές χώρες της Ευρώπης, οι οποίοι επιθυμούν όπως και εμείς, μια ελεύθερη Ευρώπη των Εθνών και των λαών μακριά από μεγαλοτραπεζίτες και τοκογλύφους. Ενώ είπε πως υπάρχει το όραμα να βρεθούν συγκλίσεις ανάμεσα σε όλα τα ευρωπαϊκά εθνικιστικά Κινήματα, με απώτερο σκοπό την ίδρυση μιας εθνικιστικής ευρωομάδας, η οποία επιβάλλεται να αποτελείται από  21 ευρωβουλευτές από τουλάχιστον 7 χώρες.
Ξεκαθαρίστηκε όμως πως πάγια θέση των Ελληνικών Εθνικιστικών κινημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι ότι βασική προϋπόθεση για συνεργασία με έτερους ευρωπαίους εθνικιστές είναι η άρνησή τους στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση  αλλά και η ταύτιση στα εθνικά ζητήματα του Ελληνισμού.
Στη συνέχεια έγινε συζήτηση για την επικαιρότητα, την οποία συντόνισε ο επαρχιακός Λεμεσού και υποψήφιος ευρωβουλευτής Χαράλαμπος Μεσαρίτης, σχετικά με τις ευρωεκλογές ενώ έγινε αναφορά και στις εξελίξεις στο Κυπριακό. Περισσότερη βάση όμως δόθηκε στην βόμβα μεγατόνων που ανατίναξε τα ανθελληνικά θεμέλια της χούντας των Σαμαροβενιζέλων, καθώς ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, ξεσκέπασε την σκευωρία εις βάρους της Χρυσής Αυγής, μιλώντας ξεκάθαρα για παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο έργο της δικαιοσύνης.
1 ff858    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...