Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

Τα “καμμένα” αναχώματα εναντίον του Λαϊκού Εθνικισμού

Τα “καμμένα” αναχώματα εναντίον του Λαϊκού Εθνικισμού

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Καρατζαφέρης, γέννημα θρέμμα της ΝΔ, δήλωνε περιχαρής ότι αποτελεί ανάχωμα ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Εν τέλει το ανάχωμα αυτό καταστράφηκε από την υπερψήφιση του Μνημονίου και τις μετέπειτα αλλεπάλληλες κωλοτούμπες για να αποφύγει την εκλογική συντριβή.


Μετά την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη του Καρατζαφέρη από τον Ελληνικό Λαό, το πολιτικό σύστημα επιστράτευσε μία ακόμα εφεδρεία του από τους κόλπους της ψοφοδεξιάς. Ο λόγος φυσικά για τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος στις 4 Ιουνίου δήλωνε μέσω τιτιβίσματος:
Τελικώς και παρά τις όποιες παλινωδίες του υπερψήφισε το τρίτο μνημόνιο που έφερε ο Σύριζα και μάλιστα επιτυγχάνοντας απόλυτη κομματική πειθαρχία. Σήμερα, μόλις, έγινε και μνημονιακότερος του Άδωνι, λέγοντας: «Προτίμησα τη σύγκρουση με τη συνείδησή μου για να ψηφίσω αυτή τη συμφωνία».
Πραγματικά «συγκινητική» η ομολογία του τριτομνημονιακού Πάνου. Ας την λέει στους Έλληνες που θα εξαθλιωθούν περαιτέρω από το μνημόνιό του. Και μιας και μας ήρθε στο νου το παλιό τιτίβισμά του, τελικά βρήκαν Σαμαρά και Βενιζέλο... Τους λένε Τσίπρα και Καμμένο.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-kammena-anachwmata-enantion-tou-laikou-ethnikismou#ixzz3gDkrhAm8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...