Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Ο Ελληνικός λαός με το ηχηρό του ΟΧΙ ψήφισε Υπερηφάνεια. Εδωσε πολλά μηνύματα σε ολόκληρο τον πλανήτη, ότι θέλει να επιβιώσει με Αξιοπρέπεια με ψηλά το κεφάλι και Υπερήφανα να προχωρήσει μπροστά, αγονάτιστος μπροστά στους Ανθέλληνες ευρωπαίους εταίρους που αποφασίζουν για το μέλλον κάθε χώρας που θέλουν να καθυποτάξουν λαούς όπως τον Ελληνικό λαό με τις λυσσαλέες υποδείξεις και αποφάσεις τους. 


Πρέπει να θυμούνται ότι πρώτοι διδάξαντες τον πολιτισμό είναι οι Ελληνες και πρέπει να παραδειγματίζονται σε κάθε τους βήμα και όχι να μας τιμωρούν για χάριν επίδειξης οικονομικής δύναμης. Ενα μεγάλο εύγε στον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και στον υπουργό οικονομικών κ. Βαρουφάκη που έδωσαν και δίνουν σκληρές μάχες καθημερινά,  εναντίον των ισχυρών της Ευρώπης για το καλό της Πατρίδας και ολόκληρου του Ελληνισμού. Μάχες για τα δίκαια και τη Δημοκρατία για το βιώσιμο μέλλον της Πατρίδας μας. Αναμέτρηση Δαυίδ και Γολιάθ. Τώρα οι παχύδερμοι της Γερμανίας θα ξανασκεφτούν καλύτερα για μια διαπραγμάτευση με την Ελληνική κυβέρνηση και θα ανατείλει ο ήλιος της ελπίδας και της δικαίωσης.
Η πράξη του αυτή για να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός, ήταν και σοφή και δίκαιη, αλλά προπάντων Δημοκρατική,  γενναία και εκτιμητέα από όλους μας.

Ως απλός πολίτης, έχοντας το δικαίωμα να έχω τη άποψη μου και ταπεινή μου γνώμη,  προτείνω στον Κυπριακό Ελληνισμό και είναι η καταλληλότερη στιγμή και ευκαιρία με έναν Αξιο Πρωθυπουργό που διεκδικεί και κερδίζει μάχες για τα δίκαια και τα συμφέροντα της Πατρίδας μας, να ζητήσουμε ΕΝΩΣΗ με τη Μητέρα Ελλάδα, τον πόθο των πατέρων και των παππούδων μας, κι’ ας τρώγομεν πέτρες. Εφθασε η Αγια ώρα να Αναγεννηθεί και η Μαρτυρική μας Κύπρος να δούμε άσπρη μέρα.  
Δυστυχώς εδώ στη Κύπρο η Κυπριακή κυβέρνηση στηριζόμενη από τα δύο μεγάλα κόμματα, αντί να ορθώνει το ανάστημα της έναντι του εχθρού παράνομου εισβολέα και κατακτητή, συνεργάζονται και είναι συνοδοιπόροι  με τον εχθρό για μια λύση καταστροφική εις βάρος μας, κατωνομάζοντας τους τούρκους  ως αδελφούς τους!!           
Εφθασε η μεγάλη στιγμή, να βροντοφωνάξουμε σήμερα όλοι μαζί ΕΝΩΣΗ με την Μητέρα Ελλάδα για τη Σωτηρία της Κύπρου και του λαού μας.
Η πολυπόθητη ΕΝΩΣΗ επιτέλους να γίνει πράξη.


Άριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...