Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

Μακεδονία γη Ελληνική! Δυναμική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Φλώρινα - Φωτογραφίες, Βίντεο

Μακεδονία γη Ελληνική! Δυναμική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Φλώρινα - Φωτογραφίες, Βίντεο

Όπως κάθε χρόνο, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή διοργάνωσε την καθιερωμένη εκδήλωση στην ακριτική Φλώρινα, αφιερωμένη στην υπεράσπιση της Μακεδονίας από όλους αυτούς που χρόνια τώρα επιθυμούν να την αποσπάσουν από την αγκαλιά της Μητέρας Ελλάδας, αδυνατώντας να αποδεχτούν τις αιματοβαμμένες σελίδες δόξας ου έγραψαν οι Έλληνες υπερασπιστές της. 

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο εκπρόσωπος της Τ.Ο. Φλώρινας, συναγωνιστής Νομικός Κωνσταντίνος, ο οποίος αναφέρθηκε στη δράση και το έργο του Ίωνα Δραγούμη και του Γεωργίου Μόδη, υπογραμμίζοντας ειδικά την πολιτική δράση των δύο άξιων τέκνων της Πατρίδας, σε αντίθεση με τους σημερινούς πολιτικάντηδες. 
Στη συνέχεια το λόγο πήρε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Χρυσομάλλης Νικόλαος, που αναφέρθηκε στις σκοπιανές προκλήσεις και στους πρόθυμους ντόπιους συνεργάτες τους. Η σημερινή εκδήλωση, είπε ο συναγωνιστής, στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα αγώνα σε όσους απεργάζονται σκοτεινά σχέδια σε βάρος της Μακεδονίας. 
Την εκδήλωση έκλεισε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Τσακίρης Μιχάλης, καλώντας άπαντες σε εγρήγορση και συμμετοχή στις πολιτικές δράσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, ιδιαίτερα τώρα, που πλέον έχει γίνει σαφές ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη. 
Ακολούθησε δυναμική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Φλώρινας
Οι ομιλίες από την εκδήλωση όπως τις κατέγραψαν τα τοπικά μέσαΔιαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/makedonia-gh-ellhnikh-dunamikh-ekdhlwsh-ths-chrushs-aughs-sth-flwrina-fwtog#ixzz3gW83SmwP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ατάκες Κυβέρνησης και Αστυνομίας για τα πρόσφατα εγκλήματα χρηστών και εμπόρων ναρκωτικών:

Καμία ανοχή στον υπόκοσμο!!! Ολομέτωπος πόλεμος κατά των εμπόρων ναρκωτικών!!! Θα πάρουν την απάντηση τους!!! Θα κτυπήσουμε στην ρί...