Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Μηνύματα Ευρωπαίων Εθνικιστών για τον ελληνικό λαό - Η «άλλη» Ευρώπη

Μηνύματα Ευρωπαίων Εθνικιστών για τον ελληνικό λαό - Η «άλλη» Ευρώπη
Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"
Η Ευρώπη του Σόιμπλε και της Μέρκελ, των εκβιαστών και των τοκογλύφων, είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά δεν είναι η Ευρώπη. Η «άλλη» Ευρώπη δεν βρίσκεται μόνο στις σκέψεις κάποιων ρομαντικών. Γίνεται ήδη πράξη με την παρουσία Εθνικιστών βουλευτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά και με εθνικιστικά κινήματα που γνωρίζουν άνοδο σε ολόκληρη την Ευρώπη.


DANIEL CARLSEN - Danskernes Parti
Η αποδοχή από τον Τσίπρα της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης θα κάνει τα πράγματα χειρότερα για την Ελλάδα. Από την Δανέζικη οπτική γωνία, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι οι Έλληνες δεν μας χρωστάνε χρήματα. Οι μόνοι που κερδίζουν όταν η Ελλάδα πληρώνει το χρέος της είναι οι πολυεθνικές ιδιωτικές τράπεζες, που σε καμία περίπτωση δεν προστατεύουν τα συμφέροντα των εθνών της Ευρώπης. Έτσι θα θέλαμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας με τον Ελληνικό λαό.
Αν η Ελλάδα πάει για να λύσει την κρίση, δεν βλέπω κάποια άλλη επιλογή από την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να ξεκινήσει να ανακτά την εθνική της κυριαρχία που έχασε τις πρόσφατες δεκαετίες. Είναι σημαντικό να υπογραμμίσω ότι η εθνική κυριαρχία έχει χαθεί με πολλούς τρόπους, όχι μόνο πολιτικά και δικανικά διαμέσου της αποκαλούμενης «συνεργασίας» με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και με τον έλεγχο της προσφοράς χρήματος. Σε όλα τα κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι αποφασισμένο διά νόμου ότι η απαίτηση φερεγγυότητας για τις ιδιωτικές τράπεζες είναι το 8% των σταθμισμένων στοιχείων του ενεργητικού. Αυτό δίνει την δυνατότητα στις τράπεζες να ελέγχουν την ροή χρήματος. Απ΄ την άλλη όμως δεν είναι νόμιμο για ανεξάρτητα έθνη να τυπώνουν χρήμα, εάν το απαιτεί η χρηματοοικονομική τους κατάσταση. Αυτό φυσικά δεν είναι βιώσιμο και πρόκειται για την κύρια αιτία για την χρηματοπιστωτική κρίση, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας.
Οι εθνικιστές ποτέ δεν πρέπει να δεχτούν την απώλεια της δημοσιονομικής τους κυριαρχίας. Ως εκ τούτου, είναι ειλικρινής μου ελπίδα ότι η προδοσία των Ελλήνων ψηφοφόρων από τον Τσίπρα θα οδηγήσει στην Χρυσή Αυγή στην πάλαι ποτέ ισχυρή Ελλάδα. Δεν πιστεύω ότι οι υπόλοιποι Έλληνες πολιτικοί έχουν ούτε το θάρρος αλλά και τη θέληση να εφαρμόσουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες.
UDO VOIGT - ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ NPD: ΟΧΙ στην Προδοσία του Ελληνικού Λαού!
Το NPD διακηρύσσει την αλληλεγγύη του στη μάχη του Ελληνικού Λαού για Εθνική Κυριαρχία. Η εφαρμογή του τελεσιγράφου στην ελληνική πολιτική σκηνή, που ο Ελληνικός Λαός αντιμάχεται, των εξωτερικών ιδρυμάτων όπως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πρέπει να αποτελέσουν σημείο αναφοράς και παράδειγμα για τα άλλα Ευρωπαϊκά Έθνη.
Είναι απογοητευτικό το γεγονός πως, μόνο μια εβδομάδα μετά το ξεκάθαρο «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015, ο Πρωθυπουργός Τσίπρας δέχθηκε τις, σημαντικά σκληρότερες, απαιτήσεις της Τρόικα, αδιαφορώντας για την θέληση του Ελληνικού Λαού. Το NPD βλέπει το πραγματικό πρόγραμμα για την Ειρήνη στην Ευρώπη, που δεν είναι άλλο από την επιστροφή στα εθνικά νομίσματα, η μόνη πιθανότητα να αποφύγουμε συγκρούσεις εντός της Ηπείρου μας.
Συγκεκριμένα, το NPD απορρίπτει το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων που επιβλήθηκε στους Έλληνες από τους Θεσμούς. Από την δική μας επίπονη εμπειρία και την ιδιωτικοποίηση των κρατικών εταιρειών της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, ξέρουμε εμείς οι Γερμανοί πως τέτοιες εκστρατείες εκποίησης αυξάνουν την ανεργία και ενθαρρύνουν πρακτικές διαφθοράς. Το NPD πιστεύει πως μια καλύτερη σχέση με τη Ρωσία, αν το επιλέξει η ελληνική κυβέρνηση, είναι άξια υποστήριξης. Οι Έλληνες μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα πως υπάρχουν και εναλλακτικός δρόμος από την συμμετοχή στο ΝΑΤΟ για ολόκληρη την Ευρώπη, εάν αυτές επιδιωχθούν συστηματικά και χωρίς φόβο για τις αντιδράσεις της Ουάσιγκτον.
ROBERTO FIORE - Γραμματέας FORZA NUOVA
H Ε.Ε. επιβάλει δρακόντεια μέτρα χωρίς προηγούμενο στην Ελλάδα, αφού πρόκειται για μια πραγματική λεηλασία. Επιβάλουν την πώληση όλου του δημόσιου πλούτου με πολιτικές δακρύων, αίματος και πείνας. Το τράνταγμα με την νίκη στο δημοψήφισμα επιβραβεύοντας την κυριαρχία και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, πνίγηκε από τους σκληρούς νόμους των τοκογλύφων. Η μόνη λύση που είχε ο Τσίπρας ήταν το να βγει από το ευρώ, με την επιστροφή στην δραχμή διαμέσου ενός κοινωνικού συμφώνου που θα αφορούσε την εκτύπωση χρημάτων με πίστωση στον λαό και φυσικά μια συμφωνία με το BRICS. Δυστυχώς αυτό δεν ήρθε, διότι τα στελέχη του Σύριζα έχουν διαβάσει πάρα πολύ τον Μαρξ - ο οποίος μιλά για τραπεζική απάτη με κάποια ασάφεια διότι δεν δίνει λύσεις - και σπουδαγμένοι σε προγράμματα του London School of Economics and Political Science, αλλά αγνοούν τα πραγματικές έννοιες της κυριαρχίας του νομίσματος και του εθνικού κράτους. Έννοιες που επέτρεψαν για παράδειγμα στον Περόν και σε άλλους εθνικιστές να ξαναορθώσουν την οικονομία και να βγάλουν τους λαούς τους από την μιζέρια.
Την στιγμή την οποία στα πρόσωπα αυτών που κρατούν τις τύχες των λαών στα χέρια τους, εμφανίζεται η ωμότητα και το μίσος στον πόλεμο ενάντια των « PIGS», μπαίνουν στην πλέον στην φάση της εξόντωσης χρησιμοποιώντας όχι πυρηνικά αλλά τοκογλυφικά μέσα. Η Ελλάδα είναι σε ένα σταυροδρόμι: η πείνα ή να φύγει από το ευρώ. Μόνο ένας ριζοσπαστικός εθνικισμός μπορεί να ξαναφέρει πίσω τις ελπίδες του ελληνικού λαού.
LORENZO FONTANA - Αρχηγός ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας Lega Nord
Η απόφαση του Τσίπρα να αποδεχθεί τις προτάσεις των τοκογλύφων, είναι καταστροφική για την Ελλάδα. Πρόδωσε την δημοκρατία, πρόδωσε τον λαό του, κάνοντας τον να πιστεύει ότι θα τον έβγαζε από αυτήν την κατάσταση. Έκανε τον επαναστάτη στην Ελλάδα και τον υπηρέτη στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων. Τα μέτρα αυτά θα θάψουν την Ελλάδα ακόμη πιο βαθειά και θα δημιουργήσουν μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα. Οι λύσεις από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι ριζοσπαστικές. Άμεση αποχώρηση από το ευρώ και από την συνθήκη του Μάαστριχ. Εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας και συνεργασία με την Ρωσία σε γεωπολιτικά και όχι μόνο, θέματα. Οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να καταλάβουν ότι το ευρώ δεν είναι το νόμισμα που μπορεί να φέρει την ανάπτυξη. Η εθνική κυριαρχία είναι αδιαπραγμάτευτη για την κάθε χώρα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν εξυπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια τα συμφέροντα των Ευρωπαίων πολιτών. Αυτό το γραφειοκρατικό κατασκεύασμα πρέπει να καταστραφεί.
SIMONE DI STEFANO - Αντιπρόεδρος Casa Pound
Από την αρχή, πίστευα ότι ο Τσίπρας μέσα του ήθελε το ΝΑΙ. Μετά από την παράδοσή του στην Τρόικα, μπορούμε να πούμε ότι έγινε ο πιο μεγάλος παλιάτσος της Ευρώπης μαζί με τον Renzi. Αυτή η ηλιθιότητα δείχνει ότι η αριστερά καθώς και κινήματα των «επαναστατών» σαν αυτά των Podemos και του Grillo, δεν θα έχουν ποτέ το κουράγιο ακόμη και με την λαϊκή εντολή, να γίνουν πραγματικά επαναστατικά. Αυτό που κάνουν στον λαό σας με την βοήθεια του Τσίπρα είναι ντροπιαστικό. Η ιδέα, να απαλλοτριώσουν την δημόσια περιουσία για 50 δισ., είναι μια ιδέα ηλιθίων με δίπλωμα. Στην Ελλάδα όπως και στην Ιταλία, όπως παντού στην Ευρώπη, μόνο οι εθνικιστικές δυνάμεις μπορούν να βγάλουν τους λαούς από την άβυσσο.
ΝΑΤΙΟΝ - Βέλγιο: Υποστηρίζουμε τον ελληνικό λαό και τους μόνους αληθινούς υπερασπιστές τους, τους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής!
Για να λάβουμε θέση στην περίπτωση της Ελλάδας, δεν χρειαζόμαστε οικονομικούς εμπειρογνώμονες. Γιατί για μας, η πολιτική πρέπει να κατευθύνει την οικονομία και όχι το αντίστροφο. Οι επιλογές μας πρέπει να είναι επιλογές αρχών! Για την αυτοδιάθεση των λαών ενάντια στις επιταγές της ευρω-παγκοσμιοποίησης! Για να προστατευτούν οι εργάτες από τον κόσμο του χρήματος, το τραπεζικό σύστημα, υψηλή χρηματοδότηση και την δουλεία των τόκων! Την ώρα που η λεγόμενη επαναστατική αριστερά για άλλη μια φορά πρόδωσε το λαό, η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται όλο και περισσότερο ως η μόνη δύναμη αντιπολίτευσης σε ένα πολιτικό και οικονομικό σύστημα που δεν θα πρέπει να προσπαθήσει κανείς να σώσει ή να βελτιώσει, αλλά πρέπει να καταστραφεί! Είναι η Ευρώπη του χρήματος που πρέπει να μεταρρυθμιστεί, όχι η Ελλάδα!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ Τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας του! ΣΤΗΡΙΞΗ στην Χρυσή Αυγή και στους αγωνιστές που διώκονται!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhnumata-eurwpaiwn-ethnikistwn-gia-ton-ellhniko-lao-h-allh-eurwph#ixzz3gVxJhYja

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...