Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Ομιλία για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες στα κατάμεστα γραφεία της Λεμεσού

Ομιλία για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες στα κατάμεστα γραφεία της Λεμεσού
Κατάμεστα από δεκάδες συναγωνιστές ήταν για άλλη μια Τετάρτη τα Πολιτικά Γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στη Λεμεσό.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο Επαρχιακός Λεμεσού, Στέλιος Νεάρχου, ο οποίος μίλησε για τα καυτά θέματα της επικαιρότητας και με έντονο ύφος καταδίκασε τους χειρισμούς και τις προδοτικές δηλώσεις του Κοινοτάρχη Νίκου ΑΝΑΝστασιάδη σε ότι αφορά το Κυπριακό και τόνισε την πάγια θέση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για άμεση παραίτησή του. Επίσης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι εθνικά επικίνδυνος για τον Κυπριακό Ελληνισμό και πως η λύση που ονειρεύεται ο ΑΝΑΝστασιάδης προσβάλει την Ελληνική ιστορία του νησιού, ενώ τρίζουν τα κόκκαλα όσων ηρώων θυσιάστηκαν για μια Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική.
Την κεντρική ομιλία έκανε ο θεολόγος Βασίλης Μαυρίδης, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση της Ε.Ο. Λεμεσού και μίλησε για το μείζον θέμα που απασχολεί πολλή κόσμο και αφορά τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες οι οποίες όπως ανάφερε επαληθεύουν τα Γραφόμενα του Αγίου Ιωάννη στην Αποκάλυψη. Κλείνοντας κάλεσε τον κόσμο να μείνει πιστός στα ιδανικά της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας.
20150729 201558 41df1
20150729 203835 7627a
20150729 203948 5c2da

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το ΕΛΑΜ τιμά και υπερασπίζεται το θεσμό της Οικογένειας

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργάνωσε την Κυριακή (20/05/18) εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα της Οικογένειας» στον εκδρομικό χώρο στα Πλ...