Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Στην πολυπολιτισμικότητα απαντάμε Εθνικά

Στην πολυπολιτισμικότητα απαντάμε Εθνικά
Πολυπολιτισμικά φεστιβάλ διοργανώθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες σε Λεμεσό και Λάρνακα. Τα συγκεκριμένα "αντιρατσιστικά" φεστιβάλ είχαν ως στόχο την αποδοχή και ενσωμάτωση των μεταναστών στην κυπριακή κοινωνία. Όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς η Ευρωπαϊκή Ένωση ρίχνει πολύ χρήμα στα συγκεκριμένα προγράμματα. Άλλωστε, για όσους έχουν μάτια και βλέπουν, η Ε.Ε. ποτέ δεν έκρυψε την εμπάθειά της προς τα εθνικά κράτη και την συμπάθειά της προς την ακατάπαυστη μετανάστευση.

Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν "πολυπολιτισμικά" κράτη, μίγματα διάφορων εθνών που το μόνο που θα τους ενδιαφέρει θα είναι ο υλιστικός τρόπος ζωής. Θέλουν να μετατρέψουν τους Λαούς σε μία απέραντη καταναλωτική αγέλη, άνθρωπους κοσμοπολίτες χωρίς εθνική ταυτότητα. Πώς το πετυχαίνουν αυτό; Μα φυσικά δημιουργώντας συναισθήματα ενοχής στους ντόπιους. Κανείς δεν μιλάει για τα δικαιώματα των Ελλήνων της Κύπρου, κανένος επιτρόπου δεν ιδρώνει το αυτί του. Στην σημερινή εποχή ο όρος "αντιρατσισμός" εννοείται ως μία ευθεία επίθεση κατά των Ελλήνων της Κύπρου, οι οποίοι βλέπουν την πατρίδα τους να λεηλατείται στην κυριολεξία από παράνομο ξένο πληθυσμό. Προσπαθούν να δημιουργήσουν συναισθήματα ενοχής και να χαρακτηρίζουν κάθε πράξη, η οποία αποσκοπεί στην επιβίωση του ελληνισμού, ως ρατσιστική!
Κάποιοι έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τρεις χιλιάδες χρόνια ελληνικής ιστορίας στο νησί αλλά να ξέρουν πολύ καλά πως δεν θα τους περάσει. Τα φυλετικά ένστικτα που ενυπάρχουν στον κάθε άνθρωπο θα αφυπνισθούν και θα διεκδικήσουν αυτό που προστάζει η ίδια η φύση: καμία πρόσμιξη, διατήρηση των φυλών. Ο Λαϊκός Εθνικισμός αυτό ακριβώς άλλωστε πρεσβεύει και οι Έλληνες Εθνικιστές της Κύπρου έχουν ως πρώτο μέλημα και ως κύριο στόχο τη διαφύλαξη και την επιβίωση του Eλληνισμού.

Πολυμέσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...