Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση του βελγικού Κινήματος "NATION" υπέρ του Ε.ΛΑ.Μ.


chypre 2
Chypre, c'est la Grèce ! Chypre, c'est l'Europe !
Le 20 juillet dernier, le Front National Populaire qui est un parti chypriote grecque (ELAM) a organisé une manifestation à proximité de la ligne de démarcation qui divise Chypre dont une partie est occupée par l'armée turque depuis 1974.
Cette manifestation a rassemblé plusieurs centaines de personnes dont des délégations européennes.
Rappelons qu'une des nombreuses raisons pour lesquelles NATION refuse que la Turquie rentre dans l'Union Européenne, est justement le fait que l'armée turque occupe toujours Chypre... 
Plus de photos dans l'article paru ICI en anglais sur le site de ELAM !

chypre 1



Το Εθνικιστικό Κίνημα του Βελγίου "ΝΑΤΙΟΝ" αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα του στην αντικατοχική πορεία του Ε.ΛΑ.Μ. στη Λευκωσία.

" Στις 20 Ιουλίου το Ε.ΛΑ.Μ. διοργάνωσε, στη Λευκωσία, εκδήλωση κατά της τουρκικής εισβολής στην γραμμή αντιπαράταξης που χωρίζει το κατεχόμενο από τον τουρκικό στρατό κομμάτι της Κύπρου, από το ελεύθερο.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκατοντάδες άνθρωποι αλλά και αντιπροσωπείες από Ευρωπαϊκά Κινήματα.
Να υπενθυμίσουμε ότι ένας από τους λόγους που δεν επιθυμεί το Κίνημά μας την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε., είναι η συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου από τον τουρκικό στρατό."

Το Εθνικιστικό Κίνημα του Βελγίου ανήκει στην ευρωπαϊκή Συμμαχία για την Ειρήνη και την Ελευθερία ( APF)

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων - Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...