Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση συνεργασία με Πυρήνες της Φωτιάς - Διάλογοι που «καίνε» τη συμμορία του Τσίπρα!

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση συνεργασία με Πυρήνες της Φωτιάς - Διάλογοι που «καίνε» τη συμμορία του Τσίπρα!

Με αποδείξεις και ντοκουμέντα ο Σύριζα είναι το πολιτικό σκέλος της τρομοκρατίας
Τρομαχτικοί διάλογοι οι οποίοι θα είχαν προκαλέσει την πτώση της οποιασδήποτε κυβερνήσεως, αν δεν ζούσαμε σε μνημονιακή μπανανία, αποκαλύφθηκαν από την κατάθεση του πρώην υπουργού, Πανούση, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.


Η παρακάτω συνομιλία που προκαλεί ανατριχίλα, προέρχεται από υποκλοπή της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής και εκτυλίσσεται ανάμεσα σε στέλεχος του Σύριζα, που παραμένει ακόμα ανώνυμο, και μέλος της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς. Στον διάλογο φαίνεται ξεκάθαρα η σχέση μεταξύ του Σύριζα και των τρομοκρατών, η υποτέλεια του κυβερνώντος κόμματος, το γεγονός ότι νομοθετεί καθ’ υπόδειξη των τρομοκρατών και η οσμή παρακράτους πίσω από την δήθεν «επαναστική» αριστερή τρομοκρατία.
Δείτε τον διάλογο του αίσχους:
Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα
Μέλος των Πυρήνων: Τίποτα δεν κάνετε
Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς, υπάρχει και ο «υπερυπουργός» και αυτός δεν είναι δικός μας
Μέλος των Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε και του βάλαμε βόμβα
Αυτά τα στοιχεία, θυμίζουμε, ήταν στη διάθεση του Τσίπρα, της ΕΥΠ και των άλλων αρμόδιων φορέων εδώ και μήνες, όμως καμία από τις πρέπουσες ενέργειες δεν είχε γίνει. Το κράτος, για άλλη μία φορά, υποθάλπτει το παρακράτος.
Το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι τρομοκράτες έχουν αναλάβει την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής επί της οδού Σωκράτους στην Ομόνοια, ίσως να είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους τυγχάνουν τέτοιας μεταχείρισης από το αντεθνικό κράτος του μνημονίου.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tromokratikh-organwsh-suriza-amesh-sunergasia-me-purhnes-ths-fwtias-dialogo#ixzz3r4LmKVBs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ατάκες Κυβέρνησης και Αστυνομίας για τα πρόσφατα εγκλήματα χρηστών και εμπόρων ναρκωτικών:

Καμία ανοχή στον υπόκοσμο!!! Ολομέτωπος πόλεμος κατά των εμπόρων ναρκωτικών!!! Θα πάρουν την απάντηση τους!!! Θα κτυπήσουμε στην ρί...