Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ

Ανησυχία, πανικός, άγχος, μελαγχολία, φόβος και τρόμος, επικρατεί στα δύο μεγάλα κόμματα του ΔΗΣΑΚΕΛ  για την συνεχή αύξηση των ποσοστών του Ε.ΛΑ.Μ. Σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση στο PLUS ο κ. Γεωργίου, πανικοβλημένος και ταραγμένος ανησύχησε για τη είσοδο του Ε.ΛΑΜ στη βουλή, κατηγορώντας το για... φασισμό, επικινδυνότητα, κ.α. πολλά επίθετα που δεν είναι προς Τιμήν του. Ο κόσμος ακούει, βλέπει και κρίνει.


Είναι πολύ αδικαιολόγητος ο κ. Γεωργίου και μας αδικεί στα μέγιστα, με τα λεγόμενα του και τα κούφια του λόγια χωρίς ουσία και περιεχόμενο. Δηλαδή άφησε να νοηθεί, ότι μπορεί, ίσως, αν θα, κ.ο.κ.
Μια Κυπριακή παροιμία λέει, πρόσεχε θκιέ τζιαί εν’ να σε κουτουλλήσει ο βούς. Η απάντηση του θείου ήταν... μα πούντον βού γιε μου. Εν να πάω να τον γοράσω θκιέ, απαντά ο συγχωριανός του. Ακριβώς ταιριάζει γάντι με τον αδικαιολόγητο φόβο του κ. Γεωργίου.

Κύριε Γεωργίου, από μας δεν έχετε να φοβηθείτε το παραμικρό, μα ούτε να ανησυχείτε καν μα ούτε να σας πιάνει πανικός και να αγχώνεστε, διότι ΑΔΙΚΑ κουράζεστε. Δεν είμαστε ούτε φασίστες μα ούτε κακοί άνθρωποι, ούτε ενοχλήσαμε κανένα. Εμείς Αγωνιζόμαστε για τη Λευτεριά της Πατρίδας μας, ενώ στο ΔΗΣΑΚΕΛ είστε υπέρμαχοι της Δ.Δ.Ο. και που το 2004 υποστηρίξατε με πάθος το καταστροφικό σχέδιο Ανάν.

Όταν κύριε Γεωργίου παρουσιαστήκατε στη τηλεόραση το παίζατε μονότερμα στο πάνελ, εν τη απουσία πολιτικού από το Ε.ΛΑ.Μ.    Μιά   άλλη παροιμία λέει... τα δικά μας του γειτόνου μας, άλλη Κυπριακή παροιμία λέει, φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης.
Παροιμίες με μεγάλο νόημα και ουσία.
Κύριε Γεωργίου,  ο κάθε Κύπριος Πολίτης σήμερα υποφέρει τα πάνδεινα από την δική σας φασιστική και ετσιθελική διακυβέρνηση της πενταετίας του κ. Χριστόφια και της σημερινής φασιστικής διακυβέρνησης του Αναστασιάδη, που εσείς τον ανεβάσετε στη εξουσία, και παρακολουθούμε καθημερινά τα μεγάλα σκάνδαλα δισεκατομμυρίων ευρώ που έγιναν και γίνονται, ακούμε καθημερινά εδώ εκατομμύρια ευρώ εκεί εκατομμύρια ευρώ, διορίσατε όλοι μαζί και εννοώ το ΔΗΣΑΚΕΛ έναν Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος στοιβάζει στα ράφια της αποθήκης του μαύρους φακέλους κλειστούς και βγαίνετε να δηλώνετε ότι φοβάστε το Ε.ΛΑ.Μ που τα χέρια μας είναι πεντακάθαρα σαν κρύσταλλο!! 
Είμαστε καθημερινοί μάρτυρες να βλέπουμε το ΔΗΣΑΚΕΛ που προωθεί λύσεις εις βάρος της Πατρίδας μας και του λαού μας, για κατάργηση της Δημοκρατίας μας και ξεπούλημα  με τουρκοποίηση του Νησιού μας και πάλιν εννοώ το ΔΗΣΑΚΕΛ.
Έχω ξεχάσει πίσω το Μαρί με 13 νεκρούς και τραυματίες, ξέχασα τις συγκλίσεις Χριστόφια Ταλάτ, ξέχασα την περίπτωση στο green tree, ξέχασα το δείπνο στη παραλία της  Κερύνεια μας του Χριστόφια με τον κατοχικό ηγέτη τον Ταλάτ που φάγανε ψάρι μαζί, αλλά λόγω χώρου δεν θα αναφερθώ σε άλλα περιστατικά.

Ο Κύπριος πολίτης  κύριε Γεωργίου, δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από μας. Καθημερινά ο κόσμος μας αγκαλιάζει με θέρμη και μας λένε τα καλύτερα λόγια και είναι μαζί μας. Εσάς φοβάται με τα όσα κάνατε και κάνετε και πάλιν εννοώ το ΔΗΣΑΚΕΛ. Να σας θυμίσω κ. Γεωργίου ότι καθημερινά έχουμε πολίτες στα συσσίτια, στα κοινωνικά παντοπωλεία, 70 χιλ. άνεργους, πεινασμένους και πληγωμένους της ανεργίας.
 Δεν είμαστε εμείς κ. Γεωργίου που φέραμε την καταστροφή, τη δυστυχία τον πόνο και τη μετανάστευση.   Στις πρόσφατες ευρωεκλογές κ. Γεωργίου είχαμε αποχή της τάξης του 56% και πάλιν εξ αιτίας σας από την απογοήτευση του Κόσμου και 75 χιλ. Ακελικοί, σας γύρισαν τη πλάτη και εννοώ το ΑΚΕΛ και αρνήθηκαν να σας ψηφίσουν, ενώ εμείς μεγαλουργούμε και θα το αποδείξουμε τον Μάιο του 2016 έστω κι’ αν αυξήσει το ΔΗΣΑΚΕΛ τα ποσοστά εισδοχής στη βουλή. 
Εμείς θα μπούμε πανηγυρικά στη βουλή και είμαστε σίγουροι  γι’ αυτό και θα αποδείξουμε έργο θεάρεστο, ενώ εσείς θα μετράτε απώλειες  εκτός αν σας πριμοδοτήσει το αδελφό σας κόμμα που είναι το ΔΗΣΥ.                      

Τα πράγματα μιλούν από μόνα τους. Άρα σταματήστε να καταφέρεστε εναντίον μας άδικα. Και όταν σας καλούν σε τηλεοπτική εμφάνιση για το θέμα αυτό, να ζητάτε να παρευρίσκεται και κάποιος πολιτικός του Ε.ΛΑ.Μ για να σας αντικρούει σε τυχόν επιχειρήματα σας.
Το PLUS  κάλεσε  τα δύο συνεργαζόμενα κόμματα που αυτοσκοπός τους ήταν να βάλουν πολλά τέρματα. Τα σχόλια ανήκουν στους αναγνώστες.
        
Άριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το ΕΛΑΜ τιμά και υπερασπίζεται το θεσμό της Οικογένειας

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργάνωσε την Κυριακή (20/05/18) εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα της Οικογένειας» στον εκδρομικό χώρο στα Πλ...