Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

Το Ε.ΛΑ.Μ. θα είναι στην βουλή

Το Ε.ΛΑ.Μ. θα είναι στην βουλή
Τις τελευταίες μέρες, όλο και πιο πολλοί αναλυτές, εκπρόσωποι κομμάτων, πολιτικοί, νομικοί, συζητούν το περιβόητο 5% του εκλογικού νόμου.  Οι μεν υποστηρικτές της Δ.Δ.Ο., το βλέπουν ως σωτηρία των δύο μεγάλων κομμάτων του ΔΗ.ΣΥ. και του ΑΚΕΛ, όπου οι πιo πολλοί από αυτούς έχουν στόχο να κλείσουν τις πόρτες στα μικρά κόμματα και ειδικά στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Γιατί τόση κακία, γιατί τόσο σθένος για τους υποστηρικτές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν ξέρω. Μάλλον ξέρω και παραθέτω μερικούς λόγους και μερικά από τα σκάνδαλα που οι δύο ηγεσίες αλληλοκαλύπτονται όπως τους στρουθοκάμηλους.
Δεν είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) που έφερε τους Τούρκους, ούτε είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) που με το προδοτικό πραξικόπημα πούλησε την μισή μας Πατρίδα και τώρα οι ίδιοι εραστές της εξουσίας ξεπουλούν και το υπόλοιπο κομμάτι της Πατρίδας μας με την Δ.Δ.Ο.
Δεν είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) που κατέστρεψε την οικονομία του τόπου μας, με τα τόσα σκάνδαλα, τις τόσες προδοσίες και τα κουρέματα των κόπων του λαού μας που δούλευε τόσα  χρόνια να οικονομήσει λεφτά για τις σπουδές των παιδιών του, για να παντρέψει τις κόρες του, για να έχει μια πιο αξιοπρεπή ζωή για τα γηρατειά του.  Σε μια νύκτα, ο κουρέας της Κύπρου πούλησε τα όνειρα και ολόκληρη την  αξιοπρέπεια του Κυπριακού Ελληνισμού ενώ ο ίδιος και το συγγενολόι του καλά τα έβγαλαν στην Ελβετία και σε άλλες χώρες.
Τα τόσα σκάνδαλα επί προεδρίας Χριστόφια, όλα καλύφθηκαν με την συνενοχή του ΔΗ.ΣΥ. Άσχημα παιχνίδια  εις βάρος του Ελληνισμού, εγώ θα σε καλύψω,  για το Μαρί, και για τα σκάνδαλα με τις προσφορές, και με τον Μιλτιάδη, και με την Λαϊκή, και με όλα τα άλλα φτάνει να σε έχω πλάι μου στο Κυπριακό.  Και οι δύο εραστές της Δ.Δ.Ο.
Ο λόγος που γίνεται τώρα όλος αυτός ο σάλος για το 5% δεν είναι μόνο ότι τους ενοχλεί αν θα μπει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στην βουλή είναι γιατί μαγειρεύονται άσχημα πράγματα εις βάρος της πατρίδας μας πίσω από κλειστές πόρτες και κανείς δεν ενημερώνεται για το Κυπριακό ούτε καν τα κόμματα της Βουλής. Όταν ξυπνήσετε θα δείτε την Κύπρο μας ολόκληρη υπό κατοχή.  Όλοι αυτοί που τα πήραν τα εκατομμύρια για την προώθηση του εκτρώματος ΑΝΑΝ είναι δεσμευμένοι όλοι τα ξέρουμε και ας μην το συζητάμε, όλοι οι θιασώτες του ΑΝΑΝ μας βγήκαν υποστηρικτές της Δ.Δ.Ο. είναι  τυχαίο;
Νομίζοντας ότι με το ξεπούλημα της πατρίδας θα έχουν γλυτώσει οι ίδιοι, τα λεφτά τους, και οι περιουσίες τους που αγόρασαν με τα λεφτά του ενδοτισμού.
«Τα άδικα ουκ ευλογούνται» όλοι το ξέρουμε και όλοι το λέμε. Καλά υστερινά κ. Αναστασιάδη, κ. Χριστόφια, κ. Ρολάνδη, κ. Αβέρωφ, κ. Κυπριανού, κ. Τορναρίτη, κύριε, κύριε, κύριε….
Αλήθεια λέγετε, ότι αρκετοί επιχειρηματίες έχουν αγοράσει εκτάσεις γης στα κατεχώμενα από ελληνοκύπριους και αναμένουν την λύση, δηλαδή την διάλυση του κράτους μας, της οντότητάς μας της Κυπριακής Δημοκρατίας για δικό τους όφελος.  Θεέ μου πόση ασυδοσία, πόσος ενδοτισμός για την δύστυχη μας Πατρίδα.
Πριν ένα μήνα περίπου σε συνάντηση του ΠΚΔ με τον πρόεδρο του ΚΕΒΕ ακούσαμε  ένα άλλο αστείο και διερωτώμαι μέχρι πότε θα μας κοροϊδεύουν και πότε θα πουν την αλήθεια στον λαό. Άκουσον, άκουσον η λύση του Κυπριακού που θα χρειαστεί δισεκατομμύρια, δεν θα επιφέρει κόστος, αλλά επενδύσεις.  Το κόστος θα το  πληρώσει ο λαός, και τα κέρδη από επενδύσεις οι επιχειρηματίες.  Μέχρι και έλεγχο , περιορισμό στις απεργίες προσπαθούν να ρυθμίσουν θέλουν να πνίξουν και αυτό το αναφαίρετο δικαίωμα του εργαζομένου.  Αν όλα αυτά δεν είναι δικτατορία, δεν είναι φασισμός, δεν είναι προδοσίες τότε τι είναι.  Ένας Μεταξάς που όλοι τον αποκαλούν φασίστα με το υπερήφανο ΟΧΙ έσωσε την αξιοπρέπεια, ολόκληρου του Ελληνισμού. Εδώ έχουν καταρρεύσει όλα η αξιοπρέπεια, η υπερηφάνεια, ο πατριωτισμός.
Αν μερικές φορές νοιώσουμε λίγη υπερηφάνεια, είναι όταν βλέπουμε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) να κάνει τις αντικατοχικές του πορείες , τις εκδηλώσεις του στο οδόφραγμα της ντροπής και να λέει κατάμουτρα στον κατακτητή τα σύνορά μας είναι στην Κερύνεια , όταν μιλάνε για απελευθέρωση και όχι για επανένωση, όταν καταθέτουν στεφάνια στους ήρωες μας και δεν ντρέπονται να τους αντικρίσουν τους βλέπουν κατάματα και τους λένε εμείς είμαστε οι συνεχιστές σας, εμείς θα ελευθερώσουμε την γη των πατέρων μας.
Τώρα ένα το εκλογικό μέτρο αυξηθεί από το 1.8% στο 5% να είστε σίγουροι ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα είναι στην βουλή γιατί ο κόσμος σας βαρέθηκε, βαρέθηκε τις υποσχέσεις σας, βαρέθηκε τις ψευτιές σας, βαρέθηκε την ανικανότητά σας, βαρέθηκε την υποκρισία μπροστά στα φέρετρα των αγνοουμένων μας που μιλάτε για τα αδέλφια σας του τουρκοκύπριους και για επανένωση της πατρίδα. Όλοι σας βαρεθήκαμε.
Ελληνίδα μέλος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το ΕΛΑΜ τιμά και υπερασπίζεται το θεσμό της Οικογένειας

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργάνωσε την Κυριακή (20/05/18) εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα της Οικογένειας» στον εκδρομικό χώρο στα Πλ...