Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

Χάος στην Ειδομένη: Υψώνουν φράχτη οι σκοπιανοί - Σοβαρά επεισόδια από λαθρομετανάστες!

Χάος στην Ειδομένη: Υψώνουν φράχτη οι σκοπιανοί - Σοβαρά επεισόδια από λαθρομετανάστες!

Eκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στην Ειδομένη με χιλιάδες Ιρανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Πακιστανούς και Μαροκινούς να πετούν πέτρες και ξύλα εναντίον σκοπιανών αστυνομικών αρχών. Ο λόγος που η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου ήταν η ανέγερση μεταλλικού φράχτη από την πλευρά των Σκοπίων, προκειμένου να αποτρέψει τις λαθρομεταναστευτικές ροές να εισέλθουν στην ενδοχώρα.

Πιο συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες άρχισαν από την πλευρά των Σκοπίων εργασίες κατασκευής φράχτη με συρματόπλεγμα στην οριογραμμή σε μήκος τριών-τεσσάρων χιλιομέτρων μεταξύ της όχθη του Αξιού ποταμού και του όρους Πάικο.
Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία του Κιλκίς γύρω στα πεντακόσια άτομα με στρατιωτικές φόρμες τοποθετούν μεταλλικούς σωλήνες ύψους ενάμισι μέτρου και σε απόσταση τριών μέτρων μεταξύ τους, ενώ ήδη έχουν τοποθετήσει συρματόπλεγμα σε απόσταση εκατό μέτρων από την πλευρά του Αξιού.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των Σκοπίων είχε ήδη προαποφασίσει από τα μέσα Νοεμβρίου την ανέγερση φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα σε σε περίπτωση που ευρωπαϊκές χώρες μειώσουν τον αριθμό προσφύγων που δέχονται.
Στην Ελλάδα των μνημονίων το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας αγνοείται, καθώς ο πρωθυπουργός της χώρας είναι πολυάσχολος κάνοντας δημόσιες σχέσεις στο Ισραήλ και την Τουρκία.
H πολιτική ανυπαρξία του Τσίπρα επισφραγίζεται μετά το μεσημβρινό συμβούλιο των μνημονιακών αρχηγών, όπου το πολιτικό εγγυάται ότι η χώρα μας θα γίνει ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ypswnoun-metalliko-frachth-oi-skopianoi-h-ellada-ermaio-twn-lathrometanastw#ixzz3ssNl8JAq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...