Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Συνωστισμός στα Γραφεία της Λεμεσού – Πανηγυρικό κλίμα λόγω της Μεγάλης Εθνικιστικής Νίκης στις 22 Μαΐου

Συνωστισμός στα Γραφεία της Λεμεσού – Πανηγυρικό κλίμα λόγω της Μεγάλης Εθνικιστικής Νίκης στις 22 Μαΐου
Κοσμοσυρροή επικράτησε την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στα Πολιτικά Γραφεία Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), με δεκάδες Έλληνες Πατριώτες να αγκαλιάζουν το Εθνικιστικό Κίνημα το οποίο  εισήλθε θριαμβευτικά στη βουλή.


Αρχικά τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Δυτικών Προαστίων Λεμεσού, Μιχάλης Χριστοδούλου, ο οποίος συνεχάρη όσους εργάστηκαν για να επιτευχθεί η νίκη στις βουλευτικές εκλογές, τονίζοντας πως κερδίσαμε μια μάχη και όχι τον πόλεμο, ο οποίος μόλις άρχισε.
Ακολούθως ο υπεύθυνος Διεθνών σχέσεων του κινήματος Στράτος Καρανικολάου, μετέδωσε τις συγχαρητήριες ευχές από Ευρωπαϊκά Εθνικιστικά Κινήματα, τα οποία βλέπουν την είσοδο του ΕΛΑΜ στη βουλή ως μια πολύ θετική εξέλιξη για τον Εθνικιστικό - Πατριωτικό χώρο στην Ευρώπη αλλά και για το μέλλον Κύπρου που δεινοπαθεί από την τουρκική κατοχή.
Στη συνέχεια ο Επαρχιακός Λεμεσού Στέλιος Νεάρχου, μετέφερε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του Προέδρου του ΕΛΑΜ Χρίστου Χρίστου. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στη τεράστια Εθνικιστική Νίκη του ΕΛΑΜ και τον άθλο που πέτυχε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στη Λεμεσό διαψεύδοντας τα κομματικά επιτελεία που είχαν ξεγραμμένο το ΕΛΑΜ στη επαρχία Λεμεσού, στέλνοντας την πιο ηχηρή απάντηση σε όσους πολέμησαν το Εθνικιστικό Κίνημα.
Στο τέλος ο Επαρχιακός Λεμεσού Στέλιος Νεάρχου ανακοίνωσε πως ήταν η τελευταία μέρα λειτουργίας των Πολιτικών Γραφείων Λεμεσού στο συγκεκριμένο χώρο, ενώ όπως είπε θα ανακοινωθεί σύντομα ο χώρος που θα στεγαστούν τα ανανεωμένα πολιτικά Γραφεία Λεμεσού.
omilites 0f816
mixalis 86561
stratos 00178
stelios f4004
kosmos1 c1f12
kosmos3 4a99d
kosmos2 e4af7

1 σχόλιο:

savvas είπε...

πραγματι την νικην την ωφειλουμε σε ολους οσους με τον αλφα η βητα μας υποστηριξαν
ολα τα δηθεν δημοκρατικα κομματα της απερχομενης βουλης μας εβλεπαν ως παρανομους ειδικα το δησυ που για αυτο τον λογο εφηρμωσε αλλο μετρο εμεις τολμησαμε και χαρη στον υπερχο αγνον κοσμο τα καταφεραμε σας ευχαριστυμε
τωρα με αισθημα της βαριας μας ελληνικης ιστοριας υποσχομεθα την συνεχιση του αγωνος μας με συνθημα μας το ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ προχωρουμε

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...