Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ


Στις  15 Μαϊου διεξάγονται στην Ιταλία οι δημοτικές εκλογές . Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο εκλογικός αγώνας γιά τον Δήμο του Μιλάνου αφού στους 8 μέχρι στιγμής υποψηφίους θα είναι και ο Μάρκο Μαντοβάνι της Φόρτσα Νουόβα.
Ο Μάρκο, 51 ετών, είναι εκπρόσωπος Τύπου των Ιταλών Εθνικιστών και έχει επισκεφθεί ήδη δύο φορές τα Ελληνικά χώματα.

Την πρώτη φορά παραβρέθηκε στην εκδήλωση μνήμης και τιμής των δύο ηρώων Ισαάκ και Σολωμού στο Παραλίμνι όπου συμμετείχε μάλιστα στην πορεία μέσα από τις γραμμές του Ε.ΛΑ.Μ. Επίσης επισκέφθηκε το χώρο του κρησφυγέτου του Αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α. , στην Λεμεσό όπου κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Forza Nuova.
Η δεύτερη φορά ήταν στην Αθήνα,στην περσινή  εκδήλωση για τους ήρωες των Ιμίων που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή όπου και ηγήθηκε της 18μελούς αποστολής της F.N.!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια του κόμματος της Forza Nuova και παροτρύνουμε την Ελληνική κοινότητα της μεγαλούπολης του ιταλικού βορρά να στηρίξει την υποψηφιότητα του Μάρκο Μαντοβάνι.

Στράτος Καρανικολάου
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...