Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ FORZA NUOVA ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ "ΛΕΓΚΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ"





  



Η FORZA NUOVA ενημέρωσε το κοινό του Μιλάνου και ολόκληρης της Ιταλίας για την υποκρισία του κυβερνώντος κόμματος της Λέγκα του Βορρά στο θέμα της λαθρομετανάστευσης .Ενώ η εθνικά επικίνδυνη για τους Ιταλούς Λέγκα ( υποστηρίζει την απόσχιση του Βορρά από τον εθνικό κορμό) διοργανώνει διαδηλώσεις εναντίον των λαθρομεταναστών ο  αρμόδιος υπουργός,Μαρόνι, που προέρχεται από τις τάξεις της νομιμοποιεί 20.000 λαθρομετανάστες.!
Ο υποψήφιος δήμαρχος του Μιλάνου , Μάρκο Μαντοβάνι δήλωσε στην ιταλική τηλεόραση  πως η Λέγκα είναι ένα κόμμα αδύναμο και υποκριτικό διότι ενώ δείχνει ότι αγωνίζεται  εναντίον των λαθρομεταναστών με μία κίνηση του υπουργού της νομιμοποιεί 20.000!
Το στέλεχος των Ιταλών Εθνικιστών ,Άντζελο Μπαλέττα τόνισε πως οι ψηφοφόροι πρέπει να αποδοκιμάσουν με την στάση τους την Λέγκα του Βορρά και να στηρίξουν την Forza Nuova .
Σε όλη την Ευρώπη τα Εθνικιστικά κόμματα αντιδρούν στην παρουσία των λαθραίων .Αυτή η στάση τους έχει επιβραβευθεί από τους ψηφοφόρους των τοπικών κοινωνιών.
Σειρά έχει η Κύπρος η οποία έχει γεμίσει από παράνομους μετανάστες. Η αύξηση των ποσοστών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του Μαΐου θα αποτελέσει την καλύτερη απάντηση των Ελλήνων της Κύπρου στην συστηματική πολιτιστική και δημογραφική αλλοίωση  του πληθυσμού της Μεγαλονήσου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...