Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

“Σύντροφος” αποκαλύπτει απάνθρωπες φρικαλεότητες των συμμοριτών


Το νέο βιβλίο του 90χρονου Αχιλλέα Παπαιωάννου, Δκτή Ταξχίας του ΔΣΕ 29 ετών τότε (!!!) και μετέπειτα πολιτικού πρόσφυγα στο Παραπέτασμα, έκδοση 2009 και σελ. 130, καταπέλτης για τη βρώμα και δυσωδία που επικρατούσε στις τάξεις του ΔΣΕ και του ΚΚΕ κατά το Συμμοριτοπόλεμο και αργότερα στο Παραπέτασμα.
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΤο βιβλίο έχει τον τίτλο “O ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ” και υπότιτλο “Σκοτίδας, Γιαννούλης, Γεωργιάδης, Καραγιώργης, Διαμαντής, Σμόλικας, Ραφτούδης. Οι δολοφονημένοι Καπεταναίοι της Εθνικής Αντίστασης και του Εμφυλίου”.
To τι δολοπλοκίες, χαφιεδισμός, ραδιουργίες, καταδόσεις και συνωμοσίες γινόντουσαν θα φρίξετε! Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τα εγκλήματα που κάνανε μεταξύ τους και το πώς αλληλοεξοντώνοντο… 


Μιλάμε ότι οι Γκεσταπίτες ήταν σκέτες μαθητευόμενες Αρσακειάδες μπροστά τους! Σας ΕΓΓΥΩΜΑΙ ότι διαβάζοντας κάθε σελίδα του θα κάνετε εμετό…
Παραθέτω μικρό απόσπασμα (απαλοίφω σεβόμενος την πνευματική εργασία τα ονόματα τα οποία ο συγγραφέας βεβαίως και παραθέτει ΑΥΤΟΥΣΙΑ σε όλο το βιβλίο, ονοματίζοντας ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ συγκεκριμένα και χωρίς καθόλου περιστροφές ένα προς ενα ΟΛΑ τα κουμάσια).
Ο Β. χρησιμοποίησε τις ίδιες και χειρότερες μεθόδους ανάκρισης. Εφάρμοσε όλα τα βασανιστήρια που είχε ακούσει και είχε πάθει από την ασφάλεια. Και έβγαλε τα πορίσματά του, που δεν τα ξέρω… Ξέρω από τον ίδιο ότι έκανε έκθεση στο ΠΓ. Ξέρω μόνο ότι όλους τους κρατουμένους εκείνους τους έστειλαν οι Βούλγαροι κάπου (όχι σε απομόνωση) και έζησαν όλοι… σακατεμένοι. (Στη βουλγαρία, οι Βούλγαροι δολογόνησαν τον αγωνιστή Κ.Κ. από τον Έβρο, επειδή είχε διαφωνίες με το ΚΚΕ και ήταν “μαοικός”).
Πρωταγωνιστές (και βασανιστές) σε όλη αυτήν την υπόθεση ήταν με τη σειρά Ζ, Μ, Ν.Γ., Γ.Μ., Φ.Π. και Β. (οι τελευταίοι 4 ήταν οι αυτουργοί βασανιστές). Η ηγεσία του ΚΚΕ σκότωνε τότε τους αγωνιστές, μικρούς και μεγάλους, για “εγκατάλειψη ενός υψώματος”! Αυτούς που εγκατέλειψαν ΟΛΑ ΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ και έφυγαν στο εξωτερικό;
Το βιβλίο είναι εξαιρετικότατο, πάμφθηνο (9,5 ευρώ) και είναι μοναδικό ντοκουμέντο που δε πρέπει να λείπει από καμμία βιβλιοθήκη. Κάθε του σελίδα όχι απλώς έχει στυγνά εγκλήματα αλλά φρικαλεότητες. Δε θα παραθέσω αποσπάσματα διότι σέβομαι τον πνευματικό μόχθο και επιπλέον το βιβλίο πρέπει να πουλήσει. Απλά και μόνο θα παραθέτω σταχυολογήματα για να σας κρατάω σε αγωνία και σασπένς αλλά και να διαφημίζεται το βιβλίο:
1 . Στη σελ. 33 θα μάθετε ΠΟΙΟΣ μεγαλοσχήμων “στρατηλάτης” των Συμμοριτών τιμήθηκε από το Ζαχαριάδη αναλαμβάνοντας τη διοίκηση 4 (!!) Ταξιαρχιών, ενώ στο παρελθόν είχε υπογράψει δήλωση μετανοίας στο Μανιαδάκη!
2. Στη σελ. 35 θα διαβάσετε ΠΟΙΟΣ καπετάνιος των Συμμοριτών απεβίωσε σε αυτοκινητιστικό “ατύχημα” για το οποίο ο συγγραφέας αναφέρει ότι ειπώθηκε πως η γυναίκα που το οδηγούσε ήταν σε μια πορεία στο Συμμοριτοπόλεμο μωράκι που έκλαιγε στην αγκαλιά της μάνας της και αυτός έδωσε διαταγή στη μάνα να πνίξει το μωρό της για να μην τους ακούσουν!
3. Στη σελ. 42 μαθαίνετε ΠΟΙΟΣ ήταν ο επίσημος εκτελεστής για όλες τις βρωμοδουλιές στο συμμοριακό στρατό και κατ’ εντολήν ΠΟΙΟΥ ηγετικού στελέχους εκτελούσε εν ψυχρώ τους ασθενείς και τους βραδυπορούντες στις πορείες… Διαβάστε τα ονόματα τριών πασίγνωστων συμμοριτών που παραθέτει ο συγγραφέας και το επιβεβαιώνουν ως ΜΑΡΤΥΡΕΣ.
4. Στη σελ. 124 θα μάθετε ΠΟΙΟΣ συμμορίτης δεν άντεξε τα απάνθρωπα βασανιστήρια των συναγωνιστών του σε (ΠΟΙΑ) χώρα του Παραπετάσματος και αυτοκτόνησε για να γλιτώσει!
5. Στη σελ. 124 θα μάθετε ΠΟΙΟΣ συμμορίτης και σε ΠΟΙΑ χώρα του Παραπετάσματος βασάνιζε απάνθρωπα γυναίκες!
6. Στη σελ. 114 θα δείτε ΠΟΙΟΣ συμμορίτης παραθέτει λίστα όπως λέει με 8 δολοφονημένους (ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ παρακαλώ) από την ηγεσία του ΚΚΕ για πολιτικούς λόγους, ΠΟΙΟΙ ήταν αυτοί και λεπτομέρειες για το άδοξο τέλος του καθενός. Σημείωνει δε ο συγγραφέας ότι οι ανώνυμοι που είχαν την ίδια τύχη είναι εκατοντάδες περιπτώσεις.
7. Στη σελ. 78 θα δείτε ΠΟΙΑ χήρα “Αντιστρατήγου” των συμμοριτών καταγγέλει ότι τον άντρα της τον εκτέλεσαν οι συμμορίτες και άφησαν να διαδίδεται ότι εφονεύθη από τις επιχειρήσεις του Εθνικού Στρατού με ηρωικό (!!!) θάνατο! Διαβάστε ΠΟΙΟΝ ονοματίζει για εκτελεστή και ΠΟΙΟΣ έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του, σύμφωνα με τη χήρα.
Υπ’ όψιν ότι για τον εν λόγω “Αντιστράτηγο” των συμμοριτών, ΣΗΜΕΡΑ το ΚΚΕ του κάνει μνημόσυνα, του έχουν ανεγείρει ΠΡΟΤΟΜΗ (!!!) και ο Ριζοσπάστης σε ΕΤΗΣΙΑ βάση χύνει κροκοδείλια δάκρυα σε εκτενή αφιερώματα για τη “δράση” του.
8. Στη σελ. 81 διαβάστε ΠΟΙΟΣ τέως διευθυντής του Ριζοσπάστη σε ΠΟΙΕΣ φυλακές απεβίωσε “ως εχθρός του λαού και πράκτορας της CIA” όταν σήκωσε το ανάστημά του. Μάθετε ΠΟΙΑ ηγετικά στελέχη του ΚΚΕ κατήγγειλε, ΓΙΑΤΙ τους κατήγγειλε και ΠΟΙΟΥΣ απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποιούσε για να τους στολίσει.
9. Στη σελ. 38 μαθαίνετε ΠΟΙΟ ηγετικό στέλεχος και ΠΩΣ την έκανε τουμπεκί ψιλοκομμένο όταν ήταν επαπειλούμενη η “μετάθεσή ” του στη Σιβηρία!
10. Στη σελ. 32 ΠΟΙΟ ηγετικό στέλεχος που ήταν ΑΞΕΣΤΟΣ και ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ευθύνεται κατά το συγγραφέα “για τα δραματικά γεγονότα του Μπούλκες με τον ΑΓΝΩΣΤΟ αριθμό εξαφανισθέντων αγωνιστών στα ξεροπήγαδα και στο Δούναβη”!!! Γιατί του καταλογίζει ο συγγραφέας ότι “παρέδωσε το ΕΑΜ στους Εγγλέζους αποικιοκράτες”.
11. Μάθετε στη σελ. 46 ΠΟΙΟΣ σλαβομακεδόνας με ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΠΟΥ, ΜΕ ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΠΩΣ δολοφόνησε ΟΙΚΤΡΑ παρασύροντας τον σε παγίδα, τον παραπάνω επίσημο εκτελεστή για όλες τις βρωμοδουλειές της ηγεσίας του ΔΣΕ, για να πάρει εκδίκηση!
12. Διαβάστε στη σελ. 57 ΠΟΙΟΣ μεγαλοσχήμων της ηγεσίας του ΔΣΕ έκανε σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε γυναίκα (ΠΟΙΟΥ) αρχικαπετάνιου, η οποία δεν ενέδιδε, με αποτέλεσμα κατά τον συγγραφέα ο άνδρας της να πέσει σε δυσμένεια με τραγικό τέλος!
13. Στη σελ. 93 διαβάστε ΠΟΙΟΝ αρχικαπετάνιο του ΕΛΑΣ που τον είχαν βάλει να οργανώσει το ΔΣΕ τον στείλανε άρρωστο με το πρόσχημα να αναρρώσει στη Βουλγαρία όπου και τον πήραν ναρκωμένο από το νοσοκομείο σε μια ερημιά για να τον δολοφόνησουν με ριπή αυτομάτου ως πράκτορα και προδότη! ΠΟΙΟΙ διέταξαν τη δολοφονία του.

Από το ΜΑΥΡΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...