Κυριακή 17 Απριλίου 2011

"ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ", ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ..."


Μόλις δυό μέρες πριν συνελήφθησαν στην Κομοτηνή δυό "μουσουλμανόπαιδες" της μειονότητας, εντελώς τυχαία από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και πιό συγκεκριμένα της Δίωξης Ναρκωτικών που διενεργούσαν τακτικούς ελέγχους. Η στάση των δύο νεαρών, ιδιαίτερα ενοχική και περίεργη, κίνησε τις υποψίες των Αστυνομικών που πολύ ορθώς διεύρυναν την έρευνα τους πέραν του αντικειμένου τους. Αποτέλεσμα ήταν η αποκάλυψη ότι στην κατοχή τους υπήρχαν εκτός από φωτογραφίες Ελληνικών Στρατοπέδων, φωτογραφική αναπαράσταση της ψευτοσημαίας της "ανεξάρτητης τουρκικής δυτικής θράκης" (ίδια με αυτήν που έχει ο ψευτομουφτής Μετέ στο γραφείο του) και σύμβολα των Γκρίζων Λύκων, δίνοντας σαφές στίγμα των απόψεων των κατευθύνσεων και της δράσης τους.



Θα περίμενε κανείς η παραπάνω είδηση, να πάρει την θέση που αντικειμενικά της αξίζει στην επικαιρότητα, παρ' όλα αυτά καθόλου δεν μας ξενίζει το γεγονός ότι ακόμη μιά φορά, το επικοινωνιακό κατεστημένο αρνήθηκε έστω και να αντιληφθεί το γεγονός. κατορθώνοντας να το υποβαθμίσει και στο τέλος να το εξαφανίσει... Ας υποθέσουμε όμως τι θα συνέβαινε αν...
Αν από την τουρκική Αστυνομία είχε συλληφθεί κάπου στην κατεχόμενη Ανατολική Θράκη, Έλληνας της Πόλης με αυτοκόλλητα του "Στόχου", Σημαία του Ανεξάρτητου Πόντου και φωτογραφίες τουρκικών στρατοπέδων... Αφήστε την φαντασία σας να δουλέψει και δεν θα σας διαψεύσει! Αν είχε συλληφθεί -και δεν είχε βρεθεί πεταμένος σε κάποιο χαντάκι κακόφημης γειτονιάς της Πόλης ως θύμα ληστείας- η διαπόμπευση του, τα βασανιστήρια, η φωτογραφία του σε όλα τα τουρκικά μέσα, οι πιέσεις και οι διώξεις στους εναπομείναντες από την τουρκική λαίλαπα Έλληνες της Πόλης, τα αντίποινα και οι διαδηλώσεις των Γκρίζων Λύκων ενάντια στο Πατριαρχείο, θα απασχολούσαν τότε αναγκαστικά και τα ελλαδίτικα ΜΜΕ, που απέκρυψαν όμως την σύλληψη των δύο "μουσουλμανόπαιδων" τα οποία κατηχήθηκαν στην Οργάνη της Κομοτηνής από τους Ιμάμηδες των ψευτομουφτήδων και τους εγκάθετους του τουρκικού προξενείου.

Μόνο όσοι ασχολούμαστε συστηματικά και καθημερινά με τα Εθνικά μας προβλήματα γίναμε γνώστες και κοινωνοί της είδησης. Τα φοβικά και ενδοτικά αντανακλαστικά του καθεστώτος που δεν ελέγχει απλά αλλά καθοδηγεί την ενημέρωση, λειτούργησαν άρτια με ελάχιστες "παραφωνίες". Φοβικό και ενδοτικό βέβαια είναι από την φύση του και το ίδιο το καθεστώς που λειτουργεί ενάντια και εις βάρος του Κράτους των Ελλήνων που δημιουργήθηκε και μεγάλωσε στην πρόσφατη ιστορία και ως αποτέλεσμα της εθνεγερσίας του 1821 με ποταμούς αίματος των προγόνων μας, δίνοντας εδαφική υπόσταση στην Εθνική μας Ελευθερία.

Αυτό το Κράτος, το καθεστώς με ημερομηνία έναρξης την 24 Ιουλίου του 1974 και ημερομηνία λήξης σύντομη, όχι μόνο αρνείται συστηματικά να το προστατέψει, αλλά το υπονομεύει με κάθε τρόπο εδώ και δεκαετίες, λειτουργώντας υποστηρικτικά στις πιέσεις που δέχεται από τους φυσικούς του εχθρούς, που αποβλέπουν χωρίς να το κρύβουν στον δραστικό περιορισμό του ζωτικού μας χώρου προς όφελος τους. Συντονισμένοι μάλιστα αυτοί οι εχθροί, διευρύνουν τις ορατές επιδιώξεις τους και πέρα από την Θράκη με πρώτο προορισμό την Καβάλα, αλλά και συνασπισμένοι με τα κατάλοιπα της Οθωμανοβουλγαρικής κατοχής της Μακεδονίας μας δημιούργησαν ένα "τόξο" συνωμοσίας έως την Πέλλα και την Φλώρινα. Και για αυτά υπάρχουν πληροφορίες και αποδείξεις. Και πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί και προωθηθεί από στελέχη Υπηρεσιών μας, αλλά δεν έχουν αξιολογηθεί και δεν έχουν αξιοποιηθεί. Γι αυτό και δεν αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά η διείσδυση της τουρκικής δράσης και προπαγάνδας και όχι μόνο.

Μήπως δεν είναι γνωστό ότι από τον Εχίνο για παράδειγμα, με οπαδικά προσχήματα, νεαροί εκδράμουν στο στρατηγείο των Γκρίζων Λύκων στην Κεσάνη της Ανατολικής Θράκης; Κι αν δεν το ήξεραν, θα το είχαν μάθει αφού τουλάχιστον από τον "Στόχο" έχει δημοσιευθεί και επαναδημοσιευθεί με ημερομηνίες, διευθύνσεις και ονόματα η πληροφορία αυτή. Μια από τις εκατοντάδες αξιοποιήσιμες πληροφορίες που φτάνουν εκεί που πρέπει πολλά χρόνια τώρα, αλλά που με εντολή του καθεστώτος, παραμένουν στο ψυγείο. Ακριβώς όπως και σε όλα τα θέματα που εμπλέκεται το καθεστώς, σκουπίζει κάτω από το χαλί και δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα. Δεν ενδιαφέρεται καν για το πρόβλημα. Ενδιαφέρεται μόνο για την εξουσία του. Ούτε για τη Θράκη, ούτε για το Αιγαίο, ούτε για την Μακεδονία ενδιαφέρεται πραγματικά και το αποδεικνύει. Και στα Εθνικά μας προβλήματα το καθεστώς ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ το Κράτος. Και είναι αυτός ένας ακόμη από τους πολλούς λόγους που υπάρχουν για να δηλώνουμε με ένταση Αντικαθεστωτικοί... 


"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...