Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ... ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ, ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ!


Το γνωστό δίδυμο -κρατικοδίαιτοι επί χρόνια, προωθώντας συγκεκριμένη προπαγάνδα- δημοσιογράφων Λυριτζής και Οικονόμου, μπορεί να άφησαν την... στοργική αγκαλιά της κρατικής τηλεόρασης -νομίζοντας πως λόγω... δημοσιογραφικής επάρκειας και εμπειρίας θα άντεχαν στην ελεύθερη αγορά- αρχίζει να τα βρίσκει σκούρα. Όπως λοιπόν διαβάζουμε για το... αμερόληπτο δίδυμο (που δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίζει μέχρι και το "ιντιμίντια" των αναρχικών)στην realnews: "Προβληματισμός επικρατεί στον ΣΚΑΪ για την πρωινή ζώνη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται ήδη σκέψεις για αλλαγές την προσεχή σεζόν, που δεν αποκλείεται να αγγίξουν και τα πρόσωπα των παρουσιαστών.
Στα υψηλά κλιμάκια του σταθμού εκφράζονται δεύτερες σκέψεις για την επένδυση που έγινε πριν από έναν χρόνο στην εν λόγω ζώνη με την έλευση στο κανάλι του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Οικονόμου. Παράλληλα, δεν λείπουν και οι γκρίνιες για τη συνάρτηση κόστους και απόδοσης σχετικά με την εκπομπή «Πρώτη γραμμή»...".



Από τον ΣΤΟΧΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...