Σάββατο, 23 Απριλίου 2011

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


Το βράδυ της παρελθούσης Κυριακής των Βαΐων, δεκάδες εθνικιστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΕΙΝ και διαδήλωσαν έξω από το ξενοδοχείο IMPERIAL στην Λάρισα εναντίον των ανθελλήνων και αντιχρίστων αυτο-αποκαλούμενων «Μαρτύρων του Ιεχωβά», που επέλεξαν αυτήν την Εορτή, παραμονές της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, για να πραγματοποιήσουν πανθεσσαλική συγκέντρωση των μελών τους για τον «θάνατο του Ιησού» (sic), λησμονώντας ότι ο Θεάνθρωπος Χριστός, ο Αρχηγός της Πίστεώς μας, δεν θανατώθηκε απλώς, αλλ’ οδηγήθηκε στο Πάθος και απέθανε παραδίδοντας το πνεύμα Του οικεία βουλήσει, ανέστη δε «τῇ τρίτῃ ἡμέρᾳ».


Τα θλιβερά ενεργούμενα του σιωνισμού, είχαν ξεκινήσει την συγκέντρωση των μελών της εταιρείας τους (της Φυλλαδικής Εταιρείας Σκοπιά του Μπρούκλυν των Η.Π.Α., όπως πρωτο-ονόμασαν την βιομηχανία διαστρεβλώσεως του Χριστιανισμού και διεθνιστικής προπαγάνδας οι ιδρυτές των Χιλιαστών Ρώσσελ και Ράδερφορντ το 1870 και 1917, αντιστοίχως) από τις 9 περίπου το βράδυ. Οι Εθνικιστές, παρέμειναν έξω από το ξενοδοχείο επί δύο ώρες υπό συνεχή βροχή και φώναξαν συνθήματα, όπως «Ελλάς-Ορθοδοξία, η πιο τρανή αξία», «Έξω οι Ιεχωβάδες απ’ την Ελλάδα» και «Ένας είναι ο εχθρός, ο διεθνής σιωνισμός». Παράλληλα, έκαψαν, συμβολικά, αντίτυπα των χιλιαστικών περιοδικών Σκοπιά και Ξύπνα, που διανέμονται δωρεάν κατά χιλιάδες στην Πατρίδα μας, σε μία προσπάθεια των αιρετικών και αρνησιπάτριδων Χιλιαστών να πιάσουν στα δίχτυα τους ανίδεους συμπατριώτες μας με το μνημείο ασυναρτησιών και παραποιήσεων που παρουσιάζουν ως Αγία Γραφή, την λεγόμενη «Μετάφραση του Νέου Κόσμου» και με τα αλλοπρόσαλλα κηρύγματά τους κατά του Σταυρού, του Έθνους, της Σημαίας, της στρατεύσεως και της… αιμοδοσίας.
Αλγεινή εντύπωση προξένησε η ενισχυμένη παρουσία ανδρών της «Ελληνικής Αστυνομίας», οίτινες παρατάχθηκαν μπροστά στην κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου, πιστοί στην «παράδοση» που εγκαινίασαν οι κυβερνήσεις-ανδρείκελα της Νέας Τάξεως, να προστατεύουν όποιον δήποτε μισέλληνα, εχθρό των Ελλήνων, αλλά ν’ αδιαφορούν για τους Έλληνες. Δεν μας εξέπληξε αυτή η στάση, ούτε βέβαια και η έλλειψη φιλοτίμου των ασυνείδητων, δήθεν «αντιρρησιών συνειδήσεως» Ιεχωβάδων, οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν φέρουν όπλα και δεν δεσμεύονται να είναι πιστοί σε κανένα κράτος, αλλ’ ευχαρίστως δέχθηκαν την κρατική αστυνομική προστασία, αντί να πληρώσουν μία εταιρεία ιδιωτικής ασφαλείας (security) για να τους φυλάει.
Όλως απογοητευτική και η ουσιαστική απουσία του Μητροπολίτου Λαρίσης Ιγνατίου, ο οποίος εξέδωσε απλώς, δίκην αγγαρείας, μία χλιαρή ανακοίνωση, αντί να τεθεί επί κεφαλής σε συναγερμό των Πιστών κατά των προβατόσχημων λύκων.
Εύσημα είναι δίκαιο ν’ αποδοθούν για το αγωνιστικό τους φρόνημα, όχι μόνον στα μέλη και τους φίλους του Π.Ε.Σ. αλλά και στην Ενορία Αγίων Αποστόλων του Πατρίου Ημερολογίου Λαρίσης, οι οποίοι, με προεξάρχοντα τον πατέρα Απόστολο και τις μοναχές, αγνόησαν το κρύο και την βροχή δίνοντας δυναμικό «παρών» πλάι στους Εθνικιστές. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και το Κοντάκιο «Τῇ Ὑπερμάχῳ Στρατηγῷ», που εψάλησαν από τους διαδηλωτές με τα νώτα στραμμένα προς τους αντιθέτους, ανθέλληνες Χιλιαστές, καθώς οι τελευταίοι αποχωρούσαν με τα πολυτελή, μεγάλου κυβισμού οχήματά τους.

Χάμος AστέριοςΑπό τον ΣΤΟΧΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΛΟΧΑΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΟΥΝΤΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΜΠΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο Κωνσταντίνος Α. Δημητριάδης Αποφάσισα να αναφερθώ σήμερα σε έναν Έλληνα που μπροστά του ο Αμερικάνος Ράμπο φαντάζει ως «προσκοπάκ...