Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου (9/11/12) για την κάθοδο της Τρόικα


Τελικά μετά από την σκηνοθετημένη και εκ των προτέρων αποφασισμένη καλλιέργεια ενός τρομολαγνικού σκηνικού, για την έλλειψη ρευστότητας, για την εντός πολλών εισαγωγικών αδιαφορία της τρόικα και για το αδιέξοδο που πρόκειται να οδηγηθεί η κυπριακή οικονομία, έρχονται τα τσιράκια των διεθνών τοκογλύφων.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αρνείται να πει την αλήθεια στον λαό, αρνείται να του εξηγήσει τι σημαίνει Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και το παρουσιάζει σαν τον Μεσσία που θα σώσει την κυπριακή οικονομία.

Δεν θεωρούνται υπεύθυνοι όσοι κυβέρνησαν τον τόπο τόσα χρόνια; Γιατί φαλίρισαν τα δημόσια ταμεία; Γιατί αρνείστε λογιστικό έλεγχο του χρέους; Γιατί πολύ απλά εσείς πατώσατε την κυπριακή οικονομία και εσείς πρέπει να πληρώσετε. Αντί αυτού σήμερα θα υποδεχθείτε μετά βαΐων και κλάδων τους δυνάστες της Ελλάδας και θα τους παραδώσετε γη και ύδωρ για να γίνεται αρεστοί στα υπερπόντια αφεντικά σας και για να αποκτήσει το νησί μας ακόμα ένα κατακτητή.

Γραφείο Τύπου
Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...