Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Εγκαίνια γραφείων της κεντρικής διοίκησης - Λευκωσία



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση εγκαινίων των γραφείων της Κεντρικής διοίκησης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Λευκωσία. Πλήθος κόσμου , μέλη και φίλοι του κινήματος μας έδωσαν το παρόν τους.

Η εκδήλωση άρχισε με τον καθιερωμένο αγιασμό και συνεχίστηκε με ομιλίες από τον υπεύθυνο του Τ.Ο. Λευκωσίας, συναγωνιστή, Γεάδη Γεάδη και τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), συναγωνιστή, Χρίστο Χρίστου. Με το πέρας των ομιλιών ακολούθησε σεμνή δεξίωση.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ευχαρίστησε τους  παρευρισκομένους και τόνισε την ανάγκη να πολλαπλασιαστούν οι φίλοι που πλαισιώνουν το Εθνικιστικό κίνημα για να δώσουμε νέα ισχυρότερη πνοή στον αγώνα που πρώτοι αρχίσαμε για την υπεράσπιση και διατήρηση του Ελληνισμού στην Κύπρο. Κλείνοντας έστειλε το μήνυμα πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα βρίσκεται στις επάλξεις του Εθνικού Αγώνα.


Στο ίδιο μήκος κύματος  ήταν και η ομιλία του συναγωνιστή Γεάδη ο οποίος σε μία σύντομη αλλά περιεκτική ομιλία τόνισε τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας δίνοντας έμφαση στο Εθνικό μας πρόβλημα,  το μεταναστευτικό και την οικονομική κρίση. Στάθηκε κυρίως στην πάγια αντιομοσπονδιακή μας θέση και τόνισε την ανάγκη να μείνουμε μακριά από τα πλοκάμια της Τρόικα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), πιστό στις αρχές του λοιπόν και παρά τις διώξεις του καθεστώτος και των πραιτοριανών του επεκτείνεται  και αγκαλιάζεται από τον λαό. Ένα Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα εξαπλώνεται σε κάθε γωνία της Κύπρου στέλνοντας μήνυμα ελπίδας στον Ελληνισμό της Κύπρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...