Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Το Ε.ΛΑ.Μ. τίμησε τον Κυριάκο Μάτση στο Παλαιχώρι



Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε την Κυριακή 18/11, στο ετήσιο μνημόσυνο του Κυριάκου Μάτση, στο Παλαιχώρι. Πιστό στο ραντεβού του, όπως κάθε χρόνο, έδωσε το παρόν στο μνημόσυνο του ηρώα για να αποθέσει έστω και με αυτό τον τρόπο ελάχιστο φόρο τιμής προς αυτή τη μεγάλη μορφή της πατρίδας μας.
Από την εκκλησία έγινε πορεία, η οποία διέσχισε όλο το χωριό, προς το μνημείο που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού εις μνήμη του ήρωα.
Ο Κυριάκος Μάτσης ήταν ένας αγνός ιδεολόγος, ένας ανθρωπιστής, ένας πραγματικός πατριώτης. Με ένα όνειρο έζησε και για ιδέα σκοτώθηκε. Δεν λύγισε ακόμα και όταν ο εχθρός του πρόσφερε το μυθικό για την εποχή εκείνη ποσό του μισού εκατομμυρίου λιρών.

Σε αντίθεση, οι σημερινοί πολιτικάντηδες μας που έναντι πινακίου φακής ξεπουλάνε την πατρίδα μας, την Εθνική μας κυριαρχία και το μέλλον των επομένων γενιών. Που για να γεμίσουν την τσέπη τους και να ικανοποιήσουν τον φιλοτομαρισμό τους, προσπαθούν στο πολύπαθο αυτό νησί να μας φορτώσουν ακόμη ένα κατακτητή.Τους διεθνείς τοκογλύφους.

Όμως αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για τα πολιτικά μας κόμματα της υποταγής και του ραγιαδισμού. Έδωσαν το παρόν τους εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα, με απώτερο σκοπό να αδράξουν λίγους ψήφους.

Όταν όλοι τους αποδοκιμάστηκαν από ένα παρευρισκόμενο που εκπροσωπούσε τον δήμο της Κερύνειας και κάλεσε τον κόσμο να γυρίσει πλάτη στα πολιτικά κόμματα, οι πολιτικάντηδες μας είχαν τα μούτρα να τον χλευάσουν. Όπως έκαναν και κατά την διάρκεια που το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κατάθετε στεφάνι.

Προς όλους αυτούς τους καρεκλοκένταυρους έχουμε ένα μήνυμα, πως η μέρα της κομματοκρατίας τους αργά ή γρήγορα θα τελειώσει. Η μέρα που Ελληνισμός της Κύπρου θα τους γυρίσει την πλάτη έρχεται. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα βρίσκεται στις επάλξεις του αγώνα για να ξυπνήσει τους συμπατριώτες μας από το λήθαργο που ετσιθελικά όλοι αυτοί τον έριξαν.  Στις επάλξεις για την χαμένη μας Ελληνική υπερηφάνεια. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...