Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Κοινωνική Αλληλεγγύη από την ΝΕ Καβάλας στην Χρυσούπολη


Κοινωνική Αλληλεγγύη από την ΝΕ Καβάλας στην Χρυσούπολη
Για τρίτη συνεχόμενη φορά, μέσα σε ένα διάστημα σαράντα ημερών, η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας, το πρωί του Σαββάτου 03.11.2012,  πραγματοποίησε επιτυχώς δράση κοινωνικής αλληλεγγύης στην Χρυσούπολη, διανέμοντας μεγάλη ποσότητα τροφίμων σε Έλληνες και Ελληνίδες από την γύρω περιοχή.
Με πρωτοβουλία, λοιπόν, του Αγωνιστικού Πυρήνα μας στον Δήμο Νέστου η Ν.Ε. μας -μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα- συνέλεξε ποσότητα τροφίμων (πατάτες, φρέσκο ψωμί και γιαουρτάκια, ζυμαρικά κ.λπ.) από ντόπιους προμηθευτές, που είτε μάς τα προμήθευσαν σε άριστες τιμές είτε μάς τα διέθεσαν δωρεάν, με σκοπό για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην κωμόπολη της Χρυσούπουλης να συνεχιστεί -από την πλευρά του Κινήματός μας- η προσπάθεια στήριξης των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.

Και πράγματι το όλο εγχείρημα ολοκληρώθηκε με επιτυχία: πάνω από 200 συνολικά συμπολίτες και συμπολίτισσές μας είχαν την ευκαιρία να λάβουν ποσότητα και ποικιλία τροφίμων, μεγαλύτερη από την προηγούμενη φορά! Επίσης, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την εντός σύντομου χρονικού διαστήματος λειτουργία των γραφείων της Νομαρχιακή μας Επιτροπής στην Καβάλα, καθώς και να κάνουν διάλογο μαζί μας για διάφορα ζητήματα, αναφορικά με την τρέχουσα κατάσταση στην Πατρίδα, καθώς και την σκληρή μάχη που δίνει ο Λαϊκός Σύνδεσμος εντός και εκτός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, με σκοπό την ανάσταση του τόπου.
Το όλο εγχείρημα δημοσιογραφικά έσπευσε να καλύψει -σε περιφερειακό επίπεδο- ο τηλεοπτικός δίαυλος CENTERTV. Δηλώσεις στον ρεπόρτερ του σταθμού έκανε το μέλος της Κεντρικής μας Επιτροπής και Γραμματέας της Π.Ο Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης συναγωνιστής Χρήστος Καπετάνιος.
Κλείνοντας, τονίζουμε πως η διοικούσα δέσμη της Νομαρχιακής μας δεσμεύεται να επαναλάβει πολλές φορές ακόμα δράσεις και εγχειρήματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Π.Ε Καβάλας, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ρεαλιστική στήριξη και βοήθεια στον Έλληνα και την Ελληνίδα που πένεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...