Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Επί ποδός πολέμου για την επίσκεψη βουλευτών της ΧΑ στην Κρήτη



Για μια νέα «Μάχη της Κρήτης» προετοιμάζονται οι αστυνομικές δυνάμεις του νησιού, λόγω της περιοδείας σε Χανιά και Ηράκλειο τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, η οποία ξεκινά αύριο Σάββατο από τα Χανιά. Συγκεκριμένα οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς, Νίκος Μίχος και Κώστας Μπαρμπαρούσης, θα επισκεφθούν – όπως έχει ανακοινωθεί από την Χ.Α. – στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου τα γραφεία του κόμματος στην οδό Τζανακάκη στα Χανιά, όπου και θα μιλήσουν σε ψηφοφόρους του κόμματος.
 Ωστόσο ήδη από τις 4 το μεσημέρι, άλλοι φορείς των Χανίων έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, σε απόσταση λίγων μέτρων από τα γραφεία του κόμματος.
Με δεδομένα τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις της χώρας, η αστυνομία έχει τεθεί σε συναγερμό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα αποκλειστούν όλοι οι δρόμοι γύρω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και μάλιστα σε μεγάλη έκταση. Στόχος των αστυνομικών δυνάμεων είναι να μην υπάρξει "θερμή επαφή" μεταξύ των δύο πλευρών και για το λόγο αυτό τα μέτρα ασφαλείας προβλέπεται να είναι δρακόντεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...