Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ο Ελληνισμός σήμερα!



Ένα Έθνος για να επιβιώσει πρέπει οι πολίτες του να κάνουν παιδιά. Το δε κράτος οφείλει να ενισχύει με ευεργετικά μέτρα τις οικογένειες έτσι ώστε να ενθαρρύνονται στην αύξηση των μελών τους.
Η γεωγραφική θέση της χώρας θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να γειτνιάζει με άλλους λαούς οι οποίοι θα είναι φιλειρηνικοί και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ανθρώπινου πολιτισμού.
Οι πολιτικοί της χώρας οφείλουν να  μεριμνούν για την ευημερία του λαού τους και όχι για το προσωπικό και οικονομικό τους κέρδος.
Στην περίπτωση του Έθνους μας δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά!
Το Ελληνικό Έθνος είναι χωρισμένο σε δύο κράτη, το Ελλαδικό και το Κυπριακό ενώ είναι διασκορπισμένο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση σχεδιάζει να περικόψει ακόμα περισσότερο τα επιδόματα στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες για να μαζέψει τα 11,5 δις που ζητάει η τρόικα.

Στην Κύπρο πετσόκοψαν τα επιδόματα των μονογονεϊκών οικογενειών με αποτέλεσμα οι επηρεαζόμενες μητέρες να διοργανώσουν εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τον χώρο της βουλής με την συμπαράσταση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Σύμφωνα με τις τελευταίες απογραφές το γένος των Ελλήνων έχει μειωθεί στην Ελλάδα, στην δε Κύπρο το μέσο μέγεθος ενός νοικοκυριού είναι των 2,76 ατόμων ενώ 62.962 νοικοκυριά είναι του… ενός ατόμου!

Την κατάσταση επιδεινώνει η συνεχής αύξηση των λαθρομεταναστών, μουσουλμάνων το θρήσκευμα, οι οποίοι με τις πολυμελείς οικογένειές τους βυθίζουν ακόμα περισσότερο τον κρατικό προϋπολογισμό.

Όσον αφορά την γεωγραφική μας θέση ο Ελληνισμός γειτνιάζει με βαρβαρολαούς. Οι Τούρκοι για παράδειγμα δεν συμβάλλουν στην εξέλιξη του ανθρωπίνου γένους τουναντίον έκαναν ότι μπορούσαν για να το εξαφανίσουν.

Οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί και οι Βούλγαροι δεν βοήθησαν ιδιαίτερα στην προώθηση του Ευρωπαϊκού πολιτισμού ενώ εποφθαλμιούν μαζί με τους Τούρκους όσες Ελληνικές περιοχές δεν έχουν ακόμη κατακτήσει.

Κοντά στην Κύπρο υπάρχουν διάφοροι λαοί στους οποίους κυριαρχεί το Ισλάμ και που οι κομμουνιστές της Κύπρου θεωρούν αδέλφια τους!

Οι πολιτικοί της Ελλάδος φρόντισαν με την διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, την κατασπατάληση των συνεισφορών των Ελλαδιτών φορολογουμένων προς όφελός τους, να φέρουν σε δεινή θέση την χώρα την οποία μετά παρέδωσαν στο ΔΝΤ.

Στην Κύπρο έκαναν ότι μπορούσαν για να μας φέρουν στην ίδια θέση με την μητέρα πατρίδα, καλώντας και εδώ τον μηχανισμό στήριξης για να μας … σώσει από την ανεπάρκειά τους!

Όλα αυτά βέβαια εν καιρώ ειρήνης και κοινοβουλευτισμού. Δεν είχαμε κάποιο πόλεμο ενώ στις διαρκείς προκλήσεις όλων των γειτόνων οι ικανότατοι πολιτικοί μας, απαντούσαν με εντονότατα διαβήματα σκορπίζοντας τον τρόμο στα Βαλκάνια και την Μ. Ανατολή!
Ούτε είχαμε κάποιο πραξικόπημα που θα στερούσε τον Ελληνικό λαό από τις ευεργετικές πράξεις των πολιτικών. Άλλωστε η επάρατη Επταετία άφησε πίσω της μηδενικό χρέος, ενώ οι ίδιοι έπειτα από 38 έτη έφεραν την ευημερία στα δύο κράτη που οι πολίτες τους ανέθεσαν την διακυβέρνηση!

Υπάρχουν όμως οι εθνικοκοινωνικές δυνάμεις που αντιστέκονται στο κατεστημένο της πλουτοκρατίας που εγκατέστησαν οι διαφόρων αποχρώσεων αλλά κοινών σκοπών πολιτικοί.

Στην Ελλάδα η Χρυσή Αυγή κατόρθωσε χάρη στις άοκνες προσπάθειες των μελών και της ηγεσίας της να πάρει ένα θριαμβευτικό 7% και μάλιστα δύο φορές σε ένα μήνα συσπειρώνοντας δίπλα της χιλιάδες λαού που είδαν τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται από την λαίλαπα των μέτρων του ΔΝΤ .

Στην Κύπρο υπάρχει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) το οποίο γνωρίζει πρωτοφανή αύξηση των ποσοστών του χάρη στην άκαμπτη στάση του στα εθνικά θέματα και στην κοινωνική πρόσφορά του στις ευπαθείς οικονομικά ομάδες του Ελληνικού πληθυσμού της Μεγαλονήσου.

Δώστε μας την δύναμη εκείνη που χρειαζόμαστε, συσπειρωθείτε στο Εθνικιστικό Κίνημα για να ενδυναμώσουμε τον πολιτικό μας αγώνα και με νόμιμα μέσα να φέρουμε τον Ελληνισμό στα πραγματικά του όρια!

Στράτος Καρανικολάου
Στέλεχος   Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...