Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Δελτίο τύπου (12/12/12) για τις δυναμικές κινητοποιήσεις ενάντια στο μνημόνιο



Τα δυσβάσταχτα μέτρα που προωθούνται παράλληλα με την οικονομική εξαθλίωση του λαού μας ξεχείλισαν το ποτήρι της οργής.
Χθες προέβησαν σε δυναμικές κινητοποιήσεις οι κάτοχοι αξιόγραφων που εισήλθαν εντός της βουλής και διέκοψαν την συνεδρία της βουλής για 15 λεπτά. Σήμερα ήταν η σειρά των πολυτέκνων και αργότερα των ατόμων με αναπηρίες να διαμαρτυρηθούν. Μάλιστα στην διαδήλωση των πολυτέκνων υπήρξαν μικροσυμπλοκές.
Όλοι νιώθουν την αδικία στο πετσί τους, αφού βλέπουμε την βουλή με πόση ευκολία ψηφίζει νομοσχέδια που αφορούν την αποκοπή επιδομάτων στις ευπαθείς ομάδες του λαού μας οδηγώντας χιλιάδες συμπατριώτες να ζουν κάτω το όριο της φτώχειας. Παράλληλα βλέπουμε με πόση ευκολία εγκρίνονται επιδόματα σε αλλοδαπούς και παρ’ όλη την δύσκολη οικονομική κατάσταση να μην προχωρούν σε οποιαδήποτε αποκοπή προς αυτούς.
  
Οι διάφορες ομάδες συμπολιτών μας, άρχισαν να αντιδρούν και να ξυπνούν από τον λήθαργο που εδώ και τόσα χρόνια τους έριξαν τα κόμματα του κατεστημένου. Νιώθοντας τώρα τις επιπτώσεις που έπονται από την υπογραφή υποδούλωσης στο μνημόνιο, ο λαός άρχισε αντιδρά δυναμικά και δικαιολογημένα.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, πρέπει να συνεχίσουν τις αντιμνημονιακές διαδηλώσεις, ακόμα πιο μαζικά, με δυναμικό και ακόμα πιο μαχητικό παλμό. Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες που έχουμε έναντι των επερχόμενων γενεών και ας φράξουμε τον δρόμο σε όσους επιβουλεύονται το μέλλον τους.

Καλούμε τον κόσμο να κλείσει τα αυτιά του στις φοβέρες και στα ψέματα που αραδιάζουν τα κοινοβουλευτικά κόμματα και να μην παρασυρθεί από διάφορα προεκλογικά τεχνάσματα. Ας παραμερίσει επιτέλους την παρέα των καλοπερασάκηδων που οδήγησαν τον τόπο μας και τον λαό μας σε αυτά τα δύσβατα μονοπάτια, γιατί μερίδιο ευθύνης φέρουν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως. Κυρίως όμως να μην παρασύρονται από το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργούν εδώ και καιρό τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) περί οικονομικής κατάρρευσης και άλλων, γιατί η πατρίδα δεν είναι επιχείρηση που θα πτωχεύσει!

Κλείνοντας καλούμε, για ακόμα μια φόρα, τους πολιτικάντηδες αυτού του τόπου να προχωρήσουν άμεσα στην δημιουργία ελεγκτικής ομάδας, ούτως ώστε να διαφανεί ποιοι δημιούργησαν το χρέος. Να πάνε επιτέλους οι κλέφτες φυλακή, να δημευθεί η περιουσία τους και οι πολιτικοί να λογοδοτήσουν στον λαό για την σημερινή κατάσταση που μας οδήγησαν με την αδεξιότητα τους.
Γραφείο τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...