Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Χιλιάδες κόσμου στην παρουσίαση του Υποψηφίου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ).






Χίλιοι πεντακόσιοι και  πλέον φίλοι και υποστηρικτές  του κινήματος μας, έδωσαν το παρόν τους στην σημερινή παρουσίαση, στέλνοντας  μήνυμα αισιοδοξίας  για τις επερχόμενες  προεδρικές εκλογές.
 
Η εκδήλωση άρχισε  με ομιλία του  συναγωνιστή Γεάδη Γεάδη,υπεύθυνου Τ.Ο Λευκωσίας, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σημερινή κυπριακή κοινωνία, καθώς και στην δυναμική που ανέπτυξε το κίνημα μας το τελευταίο διάστημα. Στην συνέχεια  ο συναγωνιστής  παρουσίασε τον υποψήφιο  του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) για την Προεδρία της Δημοκρατίας,  Γεώργιο Χαραλάμπους.


Ο συναγωνιστής Χαραλάμπους, λαμβάνοντας τον λόγο ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του κινήματός μας συναγωνιστή Χρίστο Χρίστου και το πολιτικό συμβούλιο, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν  στο πρόσωπο του, αναθέτοντας του την εκπροσώπηση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) στις επερχόμενες προεδρικές  εκλογές.

Τόνισε την αναγκαιότητα  μιας Εθνικιστικής παρουσίας σε αυτές τις εκλογές, από την στιγμή,  που οι υπόλοιποι υποψήφιοι δείχνουν να μην μπορούν να σταθούν στο ύψος  που απαιτούν οι περιστάσεις.

Ακολούθως, παρουσίασε εν συντομία τις θέσεις του κινήματος μας για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας .

Όσον αφορά το Εθνικό μας ζήτημα, ο συναγωνιστής Χαραλάμπους  εξέφρασε την αντίθεση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος  σε οποιαδήποτε  λύση τύπου ομοσπονδίας  και την πάγια θέση μας για την επανατοποθέτηση του Κυπριακού στις ορθές του βάσεις, ως πρόβλημα εισβολής και κατοχής.

Κλείνοντας, εγγυήθηκε στους παρευρισκόμενους  ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις, για να φέρει εις πέρας  την αποστολή που ανέλαβε.

Στην συνέχεια, χαιρετισμό απεύθυνε ο βουλευτής της  Χρυσής Αυγής  Ι. Λαγός, εκφράζοντας την αμέριστη υποστήριξη του Λαϊκού Συνδέσμου στην υποψηφιότητα του συναγωνιστή Χαραλάμπους.
Αναφερόμενος στην επιτυχή πορεία της Χρυσής Αυγής  στην Ελλάδα εξέφρασε την σιγουριά του ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και θα καθιερωθεί  σύντομα στην συνείδηση  των Ελλήνων της Κύπρου.

Χαιρετισμό απεύθυνε  επίσης  ο συναγωνιστής και βουλευτής της Χρυσής Αυγής Η. Κασιδιάρης. Αρχικά απάντησε με καυστικό τρόπο  σε όλους αυτούς που με ανακοινώσεις  πολεμούσαν την επίσκεψή των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στο νησί μας. Ακολούθως αναφέρθηκε στο μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελεί η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα του μνημονίου.

Εξέφρασε την βεβαιότητα ότι δεν είναι τυχαία η ένταξη της Κύπρου στον μηχανισμό στήριξης την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με την ανεύρεση των ενεργειακών  κοιτασμάτων στην κυπριακή ΑΟΖ και την συσχέτισε με την έντονη επιθυμία της Γερμανίας να απεξαρτηθεί  ενεργειακά από την Ρωσία, βάζοντας χέρι στον εθνικό μας πλούτο.

Τελευταίος ανέβηκε στο βήμα ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ)συναγωνιστής Χρίστος Χρίστου ο οποίος  κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κινήματος να στηρίξουν με θέρμη την  Εθνικιστική υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου. 

Κλείνοντας , ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους  για την έμπρακτη στήριξη τους  στον αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για το δίκαιο του λαού μας δηλώνοντας πως  αυτός δεν παύει, ούτε  περιορίζεται σε εκλογικές αναμετρήσεις.

Η εκδήλωση έλαβε τέλος με τον Εθνικό Ύμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...