Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Παρουσίαση υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) μετά από ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, επικυρωμένη από τη Κεντρική Επιτροπή ανακοινώνει την κάθοδο του στις Προεδρικές Εκλογές.
Αυτή η πολιτική πράξη αποτελεί στάση υπευθυνότητας εκ μέρους του κόμματός μας, διότι κανείς εκ των χιλιάδων υποστηρικτών μας δεν νιώθει να τον αντιπροσωπεύουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Εξάλλου το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι η πρώτη εξωκοινοβουλευτική δύναμη εν Κύπρω (βάσει των περασμένων βουλευτικών εκλογών), η οποία διαθέτει πολιτικό πρόγραμμα που διαφέρει από τα επικοινωνιακά προγράμματα των υπολοίπων υποψηφίων, οι οποίοι όχι απλώς δεν έχουν να πουν κάτι καινούργιο αλλά αποτελούν μέλη του κατεστημένου που οδήγησε τη Κύπρο στην σημερινή κατάσταση.

Το όνομα του υποψηφίου, καθώς και το πολιτικό πρόγραμμα της υποψηφιότητάς μας θα ανακοινωθούν τη Κυριακή (30/12/12) και ώρα 15:00 στο εστιατόριο Chateau Status στην Λευκωσία. Η επιλογή του χώρου δεν ήταν τυχαία, καθώς βρίσκεται εντός της πράσινης γραμμής συμβολίζοντας την αδιαπραγμάτευτη θέλησή μας για απευλευθέρωση των πατρογονικών μας εστιών.

Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετέχουν ως ομιλητές οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Συναγωνιστές Ιωάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς το κοινό και η είσοδος ελεύθερη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...