Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης: Δράση, δράση, δράση...




Οι τελευταίοι μήνες μετά τις εκλογές, έχουν αποδείξει πολλά πράγματα για όλο το πολιτικό σύστημα. Την δυσαρέσκεια του κόσμου για όλα, ανεξαιρέτως, τα παλαιοκομματικά κινήματα, την δυσπιστία του απέναντι σε όλα όσα του πλασάρουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και την αντίδρασή του, απέναντι, ακόμα και στα κόμματα που οι ίδιοι ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές.


Ένα μόνο Κίνημα, ένα μόνο πολιτικό κόμμα παραμένει, σταθερά, σε συνεχή ανοδική πορεία και αποδεικνύει πως δεν ήταν απλά, ένα πυροτέχνημα, αλλά μία βόμβα στα θεμέλια του συστήματος. Μόνος στόχος μας: η Τελική Νίκη, για μία ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού…




Απέναντι στο πάνοπλο σύστημα, που ελέγχει από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μέχρι την Εκπαίδευση, εμείς στεκόμαστε περήφανοι, μόνο με τα δικά μας μέσα! Δίπλα στον κόσμο, δίπλα στον Έλληνα άνεργο, δίπλα στον Έλληνα εργαζόμενο που αμοίβεται με μισθούς Βουλγαρίας, ενώ η κοινωνία μας έχει αποκτήσει τιμές Βρυξελλών. Δίπλα στον Έλληνα μαθητή, που βλέπει τα βιβλία του να προσπαθούν να του μεταδώσουν στείρες γνώσεις, και να προσπαθούν να τον πείσουν να κάνει ένα μόνο πράγμα: να αρνηθεί την καταγωγή του και να θεωρεί τον εαυτό του ως «πολίτη του κόσμου».
Είμαστε οι Νέοι που θέλουμε τα παιδιά μας να μην μεγαλώσουν στις ίδιες καταστάσεις, που εμείς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Δεν ευθυνόμαστε για αυτήν την κατάσταση, αλλά όσοι από εμάς δεν αντιδράσουν τώρα, θα έχουν μερίδιο ευθύνης… γιατί δεν έκαναν τίποτα για να την αντιστρέψουν.

Μοναδική κοίτη Αντίστασης έναντι σε αυτό το σάπιο κράτος, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… Αποδείξαμε στις εκλογές ένα μεγάλο πράγμα: Δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά τους! Έχουμε τις Ιδέες Μας!

Καθημερινά έξω στο δρόμο, σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν Χρυσαυγίτες που κάνουν συνεχή Αγώνα για να γνωρίσει ο απλός Έλληνας, το πραγματικό μας πρόσωπο, και όχι αυτό που παρουσιάζουν οι κιτρινο-φυλλάδες και τα τσοντοκάναλα. Έτσι, και το Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης κάνει συνεχείς δράσεις σε καθημερινή βάση, σε διάφορες συνοικίες… σε κάθε γειτονιά και κάθε λαϊκή αγορά.  

Σε κομβικά σημεία στο κέντρο της πόλης, σε κεντρικές πλατείες, σε διόδια, σε γειτονιές που αιμορραγούν κυριολεκτικά από την εγκληματικότητα των ξένων αλλά και από την αδιαφορία του κράτους. Συμμετέχοντας όμως και σε κάθε δράση κοινωνικού περιεχομένου… Αιμοδοσία, Αλληλεγγύη, μοίρασμα τροφίμων, καθαρισμός πλατειών…

Είμαστε πάντα εκεί, πάντα εκεί που μας χρειάζεται ο Έλληνας… Είμαστε η τελευταία Ελπίδα όλων, είμαστε εμείς που μας χτυπάνε φιλικά την πλάτη και μας λένε «Τώρα, μόνο Εσείς μείνατε για να σώσετε την Ελλάδα!»





Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00 - 22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...