Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ



Κάθε λαός για να ευημερήσει έχει ανάγκη από τον ζωτικό του χώρο. Τα όρια του ζωτικού χώρου αποτελούν την πατρίδα.
Η Ελλάδα και η Κύπρος είναι η κοινή πατρίδα για όλους τους Έλληνες. Μαζί βέβαια με τα σκλαβωμένα Ελληνικά εδάφη τα οποία δια της βίας μας έχουν αφαιρέσει οι διάφοροι βάρβαροι λαοί με τους οποίους ο Ελληνισμός γειτνιάζει.


Ο ζωτικός χώρος πρέπει να έχει όλα εκείνα τα προτερήματα από την Φύση για να μπορεί να θρέψει το λαό που κατοικεί σε αυτόν.
Οι Έλληνες ζούμε σε έναν τόπο πραγματικά ευλογημένο όπου όχι μόνο ευημερήσαμε αλλά δημιουργήσαμε έναν αξεπέραστο Πολιτισμό ο οποίος αποτελεί την βάση του σημερινού δυτικού κόσμου.
Ανακαλύψαμε επιστήμες, τέχνες, γράμματα και αθλητισμό την εποχή που οι σημερινοί λαοί είτε δεν υπήρχαν είτε ζούσαν σε πρωτόγονη κατάσταση.
Με την δύναμη του πνεύματος και των όπλων δημιουργήσαμε δύο αυτοκρατορίες εκείνη του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την Βυζαντινή.
Δυστυχώς σήμερα έχουμε ξεχάσει τις Αξίες εκείνες που μας οδήγησαν στην δόξα και έχουμε περιέλθει σε δεινή κατάσταση.
Η μητέρα Ελλάδα εξαιτίας της διαχρονικής ανικανότητας των πολιτικών της βρίσκεται σε οικτρή οικονομική κατάσταση με τον λαό εξαθλιωμένο από τα συνεχή οικονομικά μέτρα.
Η Κύπρος ακολουθεί στον ίδιο ρυθμό. Οι Έλληνες της Κύπρου ζουν πρωτόγνωρες καταστάσεις βλέποντας το εισόδημά τους συνεχώς να μειώνεται. Η θέση της Κύπρου γίνεται δυσμενέστερη αν υπολογίσουμε και την συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή μεγάλου τμήματος της Μεγαλονήσου.
Η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή και η εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου αποτελούν ζητήματα άμεσης προτεραιότητας.
 Θα πρέπει όμως ο ζωτικός χώρος των Ελλήνων της Κύπρου να επανέλθει στα φυσικά του όρια . Η Μεσαορία, οι τουριστικές περιοχές της Αμμοχώστου και της Κερύνειας βρίσκονται ακόμα στα χέρια των εχθρών οι οποίοι εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις Ελληνικές περιουσίες ενώ εμείς ασφυκτιούμε και υποφέρουμε οικονομικά στο ελεύθερο κομμάτι.
Είναι η κατάλληλη περίοδος για να επανέλθει ο Ελληνισμός στις Ιδέες και Αξίες εκείνες που έγιναν η αφορμή για να μεγαλουργήσουμε στο παρελθόν.     




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...