Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ξεπουλάνε και το ποδόσφαιρο!


Σε μία ακόμη πράξη προδοσίας και εθνικής μειοδοσίας ετοιμάζεται να προβεί η πλευρά μας. Μετά τις λυκοφιλίες με τον Τούρκο κατακτητή στη πολιτική σκηνή του τόπου, έρχεται τώρα η ΚΟΠ που ετοιμάζει συνάντηση με την Τουρκο"κυπριακή" ψευδομοσπονδία ποδοσφαίρου. 

Την ίδια στιγμή που το ιστορικό, προσφυγικό σωματείο του Διγενή Μόρφου ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο, έρχεται η ΚΟΠ και συζητά την πιθανή ένταξη ομάδων από τα κατεχόμενα. Οι προσφυγικές ομάδες αποτελούν το ζωτικό όργανο των υπό κατοχή εδαφών μας και ότι έχουν φέρει μαζί τους οι πρόσφυγες. Η πολιτεία όμως αγνοώντας το δεδομένο αυτό αδιαφορεί, αφήνοντας προσφυγικά σωματεία να οδεύουν προς διάλυση.

Η συνάντηση αυτή δεν είναι μονάχα πράξη αθλητική. Είναι πρωτίστως πράξη πολιτική αφού αναγνωρίζεται και στον αθλητικό τομέα το παράνομο μόρφωμα των κατεχομένων. 

Μετά τους Τουρκο"κύπριους" ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε ομάδες μας, μετά τις συζητήσεις για ένταξη της Λεύκα στο πρωτάθλημα μας, έρχεται μία ακόμη συνάντηση της ΚΟΠ με τους Τουρκο"κύπριους". Στο νησί αυτό φαίνεται πως έχουν ξεπουληθεί όλα. Μοναδική δύναμη ανάσχεσης των εθνομηδενιστικών τους σχεδίων αποτελεί το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα που θα βρίσκεται στην πρωτοπορία του Αγώνα για τη διαφύλαξη των δικαίων του Κυπριακού Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...