Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Χαραυγή: η φωνή της "αλήθειας" (Παρουσιάζουμε αποκλειστικά το ανανεωμένο τεύχος τους)

Χαραυγή: η φωνή της "αλήθειας" (Παρουσιάζουμε αποκλειστικά το ανανεωμένο τεύχος τους)
Συνεχίζεται αμείωτος ο πόλεμος κατά των Εθνικιστών σε Ελλάδα και Κύπρο. Φυσικά τα τηλεκατευθυνόμενα ΜΜΕ της Κύπρου, δεν θα μπορούσαν να μην αδράξουν την ευκαιρία από την δολοφονία που έγινε στο Κερατσίνι και να ρίξουν όλη τους την χολή εις βάρος του κινήματός μας. Οχετός ύβρεων, παραπληροφόρηση του κόσμου και σενάρια επιστημονικής φαντασίας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή τις τελευταίες μέρες όλων των καναλιών και εφημερίδων, επικροτούμενοι φυσικά από τους φωστήρες πολιτικάντηδες μας που βρήκαν κοινό στόχο και σκοπό.
Εκεί όμως που θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία ήταν στην εφημερίδα "Χαραυγή", που σήμερα με μια εντυπωσιακή ντρίμπλα πήρε κεφάλι από όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ, κερδίζοντας δικαιωματικά το τίτλο της πιο αξιόπιστης, αντικειμενικής και σοβαρής φυλλάδας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια και ταυτόχρονα να εκφράσει την βαθιά του λύπη που τέτοια μυαλά βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Κύπρο. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα ήθελε να προτείνει τους συντάκτες της συγκεκριμένης φυλλάδας  για το Όσκαρ καλύτερου σεναρίου της χρονιάς. Σίγουρα τους αξίζει μια θέση στο παγκόσμιο στερέωμα των αστέρων.
Σας ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο Hollywood, αφού είναι ο καλύτερος χώρος για σας να ανοίξετε τα φτερά και να αναδειχθείτε, ξεφεύγοντας από τα στενά για εσάς Κυπριακά πλαίσια.
Μόνο ως αστεία μπορούμε να εκλάβουμε τα σημερινά τους δημοσιεύματα και το φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζουν. Καλούμε δε να αποκαλύψουν το φωτογραφικό υλικό χωρίς αλλοιωμένα πρόσωπα, για να ξεμπροστιαστούν στα μάτια τις κοινής γνώμης οι συκοφάντες.
Ενημερώνουμε δε, ότι αποτελεί αδίκημα η παρακώλυση του έργου της αστυνομίας με τέτοιες ανυπόστατες γελοιότητες και μπορούν να κινηθούν εναντίων σας με βάση τα ψευδή στοιχεία που καταθέσατε. Δεν είναι παιχνίδι σας η αστυνομία για να παίζεται, αποπροσανατολίζοντας τους από το έργο που έχουν να επιτελέσουν.
Επειδή κάθε άλλο παρά κακόγουστη πλάκα είναι όμως, το Νομικό Τμήμα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) θα συντάξει μηνυτήρια αναφορά για συκοφαντική δυσφήμηση, σύμφωνα με το άρθρο 18 του περί αστικού αδικημάτων νόμου, κεφάλαιο 148 και δημοσίευση ψευδών ειδήσεων, άρθρο 50 του περί ποινικών αδικημάτων νόμου.
Γραφείο Τύπου 
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
XARAVGI ELAM 600 a94a6











(Aνανεωμένη έκδοση της "Χαραυγής αποκλειστικά από την σελίδα μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...