Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Διανομή Τροφίμων, Σχολικών Ειδών και δράση από την Κ.Ο. Πάφου

Διανομή Τροφίμων, Σχολικών Ειδών και δράση από την Κ.Ο. Πάφου
Πραγματοποιήθηκε στις 31/8/13 η διανομή τροφίμων από την Κ.Ο. Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Πάφου, κάτω από τα τοπικά γραφεία του κινήματος. Ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και άλλοι συναγωνιστές από την Κ.Ο. Πάφου αλλά και Κ.Ο. Λεμεσού διοργάνωσαν μια επιτυχημένη εκδήλωση. Μοιράστηκαν τρόφιμα σε δεκάδες συμπατριώτες μας που έφτασαν στο σημείο.

Μαζί με τους συναγωνιστές, οι άποροι συμπατριώτες μας, συζήτησαν και για τα προβλήματα που τους ταλανίζουν και τις καθημερινές τους δυσκολίες, οι οποίες με την πάροδο του χρόνου, γίνονται όλο και πιο επώδυνες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, στα φανάρια, μέλη μας μοίραζαν έντυπο ενημερωτικό υλικό στα αυτοκίνητα που περνούσαν.
Με την λήξη της εκδήλωσης, τα μέλη μας κινήθηκαν στους κεντρικότερους δρόμους της Πάφου, όπου και διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό για τον Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και για τις θέσεις του κινήματος, σε περαστικούς και καταστήματα.
Η απήχηση του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος στον κόσμο είναι μεγάλη. Απλοί πολίτες ρωτούσαν με ενδιαφέρον για το κίνημα μας ενώ πολλοί άλλοι, μας παρακινούσαν να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.
Πλέον είναι ξεκάθαρο. Ο απλός κόσμος έχει καταλάβει ποιοι πραγματικά νοιάζονται γι’ αυτόν και τα προβλήματα του, αλλά και ποιοι τον εμπαίζουν. Εμείς οι Εθνικιστές, θα συνεχίζουμε απρόσκοπτα τον αγώνα μας, και κάποιοι να είναι σίγουροι ότι παρόμοιες εκδηλώσεις θα συνεχίσουν να γίνονται, είτε αρέσει είτε όχι.
 1 186a7
2 079b7
3 64df6
4 5b02d
5 49aa3
7 f9aca
8 f11af

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...