Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Για τον Έλληνα Εργάτη!

Για τον Έλληνα Εργάτη!
Μία εκ των σημαντικότερων παραμέτρων του εθνικιστικού θριάμβου των εθνικών εκλογών του Ιουνίου του 2012, υπήρξε η απελευθέρωση των Ελλήνων Εργατών από την περιχαράκωση του κόμματος των μπολσεβίκων. Μετά από τέσσερις δεκαετίες κατά τις οποίες η Αριστερά με μπροστάρη της το κομμουνιστικό κόμμα, εξαπατούσε τους Έλληνες εργαζομένους, λαφυραγωγώντας μαζί με τους νεοκεφαλαιοκράτες συνεταίρους της το δημόσιο χρήμα και τα ταμεία, ήρθε η Χρυσή Αυγή να καταδείξει την μία και μοναδική αλήθεια: σοσιαλδημοκράτες και μπολσεβίκοι πλούτισαν στις πλάτες των Ελλήνων Εργατών!

Η Αριστερά και κυρίως το κόμμα των μπολσεβίκων, παρουσιάζονταν από τα μάσα μαζικής εξαπάτησης ως δυνάμεις «αντίστασης», στην επιβουλή των εργατικών κεκτημένων και δικαιωμάτων. Ήταν λογικό, εκείνοι οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι οι οποίοι ξεκίνησαν τα πρώτα τους πολιτικά βήματα από μαρξιστικές και τροτσκιστικές συμμορίες -κάνοντας κατόπιν το μεγάλο άλμα προς τον καπιταλισμό- να προβάλλουν τα μετερίζια της νιότης τους, εκείνα τα οποία τους ανέδειξαν σε σύγχρονους αστέρες της «ενημέρωσης», καθώς. όπως περίτρανα απεδείχθη, η Αριστερά δεν ήταν και τόσο αντισυστημική καικυρίως μέσω αυτής, άνοιγαν οι καλύτερες δίοδοι για μια επικερδή καριέρα στα σαλόνια του καπιταλισμού. Κατά παρόμοιο τρόπο εκμεταλλεύτηκαν την δια της βίας επικράτηση της Αριστεράς και οι εργατοπατέρες και συνδικαλιστές του μαρξισμού και της σοσιαλδημοκρατίας, οι οποίοι και απόλαυσαν μέχρι τελευταίας σταγόνας τα προνόμια που τους παρείχε και συνεχίζει να τους παρέχει το μεταπολιτευτικό έκτρωμα.
Τούτα τα προνόμια, υπήρξαν τα τεκμήρια της προδοσίας των θυσιών των Ελλήνων Εργατών, προδοσία η οποία φάνηκε λαμπρότατα με την υπογραφή των επαίσχυντων μνημονίων. Γεγονός όμως είναι, πως η προδοσία είχε ξεκινήσει χρόνια πριν, όταν οι εργατοπατέρες ούρλιαζαν στα τηλεοπτικά παράθυρα για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, θέτοντας στο περιθώριο τους Έλληνες Εργάτες και τα δικά τους δικαιώματα. Επί της ουσίας, οι καλοπληρωμένοι και βολεμένοι συνδικαλιστές του μαρξισμού, στάθηκαν οι ουσιαστικότεροι αρωγοί της καπιταλιστικής ασυδοσίας, υπηρετώντας τόσο τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών όσο και τις δυνάμεις εκείνες που επιδιώκουν μέχρι σήμερα, την εθνική αποδόμηση της ελληνικής κοινωνίας.
Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες έχαναν σταδιακά τη δουλειά τους, όμως η Αριστερά όχι μόνο αποδεχόταν σιωπηρά το έγκλημα, αλλά το υποβοηθούσε παρασκηνιακώς. Αποκορύφωμα η περιφρούρηση του κτιρίου της Βουλής από τους ροπαλοφόρους του ΚΚΕ, αυτούς τους οποίους οι αναρχικοί ονομάζουν περιφρονητικά αλλά δίκαια ΚΝΑΤ. Και σύσσωμη η Αριστερά, προέβαινε σε ψηφίσματα και δηλώσεις καταδίκης της «φασιστικής βίας, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας», ενώ στην πραγματικότητα, όλα τα ανωτέρου υπήρξαν φαινόμενα υπαρκτά αλλά μονάχα εις βάρος των Ελλήνων, από το Καθεστώς της μεταπολίτευσης και τους μαρξιστές και σοσιαλδημοκράτες πραίτορές τους.
Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή των Ελλήνων, έδωσε να γκρεμιστεί κι αυτός ο μεταπολιτευτικός μύθος. Κι είναι πράγματι διασκεδαστικό να προσπαθούν τα ψοφίμια της καθεστωτικής δημοσιογραφίας να πείσουν τους Έλληνες πως το ΚΚΕ είναι κόμμα του συνταγματικού τόξου, ενώ η Χρυσή Αυγή όχι. Είναι διασκεδαστικό διότι μόνα τους τα συνεταιράκια της διαφθοράς και της σαπίλας μαρτυρούν τον πραγματικό μέχρι σήμερα ρόλο του ΚΚΕ: ως πολύτιμου γραναζιού του Καθεστώτος της εξαθλίωσης. Όμως πλέον, τα ψέμματα έχουν τελειώσει.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, δεν αποδέχεται ως τέτοιο και ως εκ τούτου δεν καταδέχεται να χαρακτηρίσει τον Πολιτικό του Αγώνα, ως αγώνα ταξικό. Ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών είναι αγώνας Εθνικός για να ελευθερωθεί ο Λαός μας και η Πατρίδα από το βρόγχο των ψευτοδημοκρατών και για να οικοδομηθεί ένα αυθεντικά Λαϊκό και ουσιαστικά Εθνικό Κράτος. Στην πρωτοπορία αυτού του Αγώνος δε μπορεί παρά να βρίσκονται εκείνοι που καταληστεύθηκαν και περιθωριοποιήθηκαν από το μεταπολιτευτικό Καθεστώς, οι Έλληνες Εργάτες, η ραχοκοκκαλιά του Μεγάλου μας Έθνους!

Ευάγγελος Καρακώστας


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/gia-ton-ellhna-ergath#.UkBK4NI9KQs#ixzz2fj1UxRRJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...