Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Η Ακελική θρασύτητα και η αναίδεια του λοιπού πολιτικάντικου συρφετού

Η Ακελική θρασύτητα και η αναίδεια του λοιπού πολιτικάντικου συρφετού
Ακολουθώντας πιστά την πρακτική τον ομογάλακτών του, της θεραπαινίδας του Σόρος, ελλαδικής αριστεράς, η διαχρονικά δωσίλογη ηγεσία του ΑΚEL, δια του γενικού γραμματέα της, σκυλεύει τη μνήμη του αδικοχαμένου θύματος του Κερατσινίου και καπηλεύεται πολιτικά ένα θλιβερό γεγονός, επιχειρώντας να εξέλθει από την απομόνωση, στην οποία περιήλθε συνεπεία της πενταετούς ολέθριας διακυβέρνησής του. Με θρασύτητα χιλίων πιθήκων ο γ.γ του ΑΚEL παρέδωσε στον Υπουργό Δικαιοσύνης στοιχεία, τα οποία δεν είναι τίποτα άλλο παρά προϊόν παρανόμων, βέβαια, παρακολουθήσεων, στις οποίες επιδίδετο το χαφιεδότσουρμο της κομματικής του ΚΥΠ (ένας εκ των οποίων προσάγεται και ως ποινικά υπόλογος, σήμερα). Οι παρακολουθήσεις αυτές αφορούν δραστηριότητες, καθόλα νόμιμες, μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Ο πολιτικάντης αυτός, πρώτον καθίσταται φαιδρός, διότι προσάγει ως παράνομες δραστηριότητες ασκήσεις ορειβασίας, αναρρίχησης και άλλες αθλητικές δραστηριότητες, στις οποίες ο κάθε Έλληνας, που θέλει να είναι υγιής και ρωμαλέος, πρέπει να επιδίδεται, και δεύτερο καθίσταται υπόλογος ποινικού αδικήματος, καθότι προσάγει και διακινεί προϊόν εγκλήματος, δηλαδή υλικό παρανόμων παρακολουθήσεων.
Το ΑΚEL, με αυτή του την ενέργεια, επαναλαμβάνει για πολλοστή φορά το γνωστό εθνομειοδοτικό εαυτό του, ο οποίος στη νεότερη κυπριακή ιστορία έγραψε μαύρες σελίδες μειοδοσίας και εθνικού διχασμού. Ακολουθώντας κατά πόδας την εξίσου δωσίλογη ελληνική αριστερά, η οποία έχει ως μόνιμη επιδίωξή της τον εμφύλιο πόλεμο, επιχειρεί να ρίξει λάδι στην φωτιά και να πετύχει την εξουδετέρωση του εθνικιστικού κινήματος εν τη γενέσει του, καθότι γνωρίζει ότι η ύπαρξη ενός συνεπούς λαϊκού εθνικιστικού αντικαπιταλιστικού κινήματος, γνήσια αντιμνημονιακού, αργά ή γρήγορα θα το καταστήσει έπαλξη όλων των δυσπραγούντων της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, της οποίας πιστό πιόνι και η άλλη όψη του νομίσματος είναι η κρατικοδίαιτη διεθνιστική Αριστερά.
Τα παραδείγματα υπάρχουν. Τα κυριότερα εκ των οποίων η Γαλλία, όπου το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν γιγαντούται δια της προσχώρησης σ'αυτό των εργατικών μαζών, οι οποίες παλαιότερα ψήφιζαν το Γαλλικό Κομουνιστικό Κόμμα. Αλλά και η Ελλάδα, όπου οι μάζες των λαϊκών προαστίων του λεκανοπεδίου της Αττικής φεύγουν από το ΚΚΕ και προσχωρούν μαζικά στη Χρυσή Αυγή.
Συνοδοιπόρος της βλεδυράς αυτής προσπάθειας, τόσο του ΑΚEL όσο και της ελλαδικής αριστεράς, καθίσταται το αμαρτωλό κατεστημένο του λεγόμενου συνταγματικού τόξου, πολιτικό και δημοσιογραφικό, το οποίο αντιλαμβάνεται το θλιβερό συμβάν ως την τελευταία του ευκαιρία να ανακόψει την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος, η οποία θα θέσει τέρμα στη τεσσαρακονταετή  καταστροφική του κυριαρχία.
Είναι για αυτό τον λόγο, τόσο στην ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, όπου επιφανείς πολιτικάντηδες, αλλά και εξέχουσες γραφίδες του δημοσιογραφικού κατεστημένου της διαπλοκής, εξαπολύουν πυρ ομαδόν κατά του εθνικισμού, συμπαρατασσόμενες πίσω από την δωσίλογη αριστερά σε ένα κυνήγι μαγισσών. Συνεπίκουροι τους και το παγκόσμιο κατεστημένο των διεθνών εξουσιαστών και τοκογλύφων. Για όλους αυτούς η Χρυσή Αυγή αποτελεί ένα σπινθήρα που αν δεν σβήσει τώρα θα εξελιχθεί σε μία παγκόσμια πυρκαγιά, η οποία θα σαρώσει το μιαρό κατεστημένο της παγκοσμιοποίησης και του εξανδραποδισμού των εθνών δια της μετατροπής της ανθρωπότητας σε ένα αγελαίο όχλο. Ο Ελληνισμός, παρά το μικρό του μέγεθος, πιστός στις διαχρονικές του αξίες, όπως άλλοτε κατά τα ένδοξα χρόνια, με μπροστάρη τους εθνικιστές, πρωτοστατεί σ΄ένα αγώνα για την παγκόσμια απελευθέρωση.
Η ομόφωνη αποδοχή από την Κυπριακή Βουλή του ψηφίσματος που κατέθεσε το ΑΚEL αποδεικνύει ότι και εδώ ισχύει ό,τι σε παγκόσμιο επίπεδο: δηλαδή σε συνθήκες παγκοσμιοποιημένης βαρβαρότητας ένα είναι το κόμμα: αυτό των πολιτικών κομμάτων και ότι οι δεξιές και αριστερές του αποχρώσεις δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά στάχτη στα μάτια των ηλιθίων. Ο διαχωρισμός ήταν πάντοτε και είναι και σήμερα ένας: από την μια το δυναστικό-τυραννικό κατεστημένο των πλουτοκρατών, πολιτικάντηδων και δημοσιογράφων και από την άλλη οι μεγάλες μάζες του λαού, με μπροστάρη τους εθνικιστές. Όπως και άλλες φορές και αυτή η μεθοδευμένη σκευωρία, που εκπορεύεται από τα ξένα κέντρα αποφάσεων, θα καταρρεύσει. Η καπηλεία του αδικοχυμένου αίματος αποτελεί ύβρη και νομοτελειακά θα την ξεπλύνει η Νέμεσις, Έσσεται Ήμαρ!
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...