Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Μήνυμα συμπαράστασης και αγώνα από την FORZA NUOVA

 

O Γ.Γ της FORZA NUOVA εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την σύλληψη του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής:

Η FORZA NUOVA καταδικάζει απερίφραστα την σύλληψη του Αρχηγού, Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Όταν ο εκπρόσωπος μίας εναλλακτικής στο σύστημα πολιτικής δύναμης, με πολυάριθμη παρουσία στο Κοινοβούλιο και με συνεχή αύξηση των ποσοστών του, συλλαμβάνεται όχι επειδή έκανε κάποιο έγκλημα ή κάποιο άλλο αδίκημα αλλά επειδή θέλουν να καταπνίξουν τις νικηφόρες ιδέες του, αυτή η πράξη αποτελεί μία ήττα για τους Ευρωπαϊκούς λαούς.

Το μοναδικό αδίκημα της Χρυσής Αυγής είναι ότι αντιπροσωπεύει μία καινούργια δύναμη, καθαρή και άφθαρτη. Είναι ένα Κίνημα που βοηθάει κάθε εβδομάδα χιλιάδες Έλληνες που έχουν ανάγκη, ένα Κίνημα που αντιτίθεται σε εκείνους που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποικία των διεθνών τοκογλύφων.  
Η FORZA NUOVA εκφράζει  αλληλεγγύη προς τους Έλληνες αδελφούς μας της Χρυσής Αυγής και είμαστε έτοιμοι να διαμαρτυρηθούμε μπροστά από τις Ελληνικές πρεσβείες και προξενεία  της Ιταλίας όπου και θα ζητήσουμε την απελευθέρωση Ελλήνων Εθνικιστών και Πατριωτών.


Roberto Fiore

Γενικός Γραμματέας της  FORZA NUOVA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...