Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Αλώβητη η Χρυσή Αυγή απέναντι στον πόλεμο λάσπης - Σταθερά τα ποσοστά στον Δήμο Αθηναίων

Μία ακόμα αντεπιστημονική δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το τραγικό περιστατικό του Κερατσινίου, ώστε να πλήξει την Χρυσή Αυγή, εμφανίζοντας την δήθεν με μειωμένα ποσοστά. Φευ, όμως, «σύντροφοι»! «Μάπα το καρπούζι» που λέει και ο Ελληνικός Λαός, αφού η δημοσκόπηση δείχνει φανερά ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι εξαιρετικά σταθερά, παρά την λάσπη και την πολεμική που εξαπολύει το σύστημα μέσω των καναλιών σε 24ωρη βάση.

Αυτή τη φορά την δημοσκόπηση την διενήργησε η Pulse και τα αποτελέσματα της έρευνας είναι ενδεικτικά της αποτυχίας που βιώνει το σύστημα στην δημιουργία κλίματος εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αυτό, μάλιστα, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι οι δημοσκοπήσεις που δημιουργούνται εν μέσω τέτοιου κλίματος είναι μοιραίο να αποκλίνουν κατά πολύ από την πραγματικότητα, αδικώντας την Χρυσή Αυγή.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα της έρευνας έχουμε τα εξής αποτελέσματα:
ΝΔ: 21,5% (έναντι 23,5% της δημοσκόπησης του Ιουλίου του 2012)
ΣΥΡΙΖΑ: 20,5% (έναντι 22,5% της δημοσκόπησης του Ιουλίου του 2012)
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 13% (έναντι 14% της δημοσκόπησης του Ιουλίου του 2012)
ΠΑΣΟΚ: 7,5% (έναντι 8% της δημοσκόπησης του Ιουλίου του 2012)
ΚΚΕ: 5,5% (έναντι 6% της δημοσκόπησης του Ιουλίου του 2012)
ΑΝΕΛ: 4% (έναντι 4,5% της δημοσκόπησης του Ιουλίου του 2012)
ΔΗΜΑΡ: 3% (έναντι 3,5% της δημοσκόπησης του Ιουλίου του 2012)
Στον πίνακα μάλιστα της αναγωγής επί των εγκύρων φαίνεται ξεκάθαρα πως η Χρυσή Αυγή σε σχέση με τις εκλογές του 2012 έχει διπλασιάσει τα ποσοστά της από το 7,81% στο 14%. Για ποια πτώση μιλάνε; Την ίδια στιγμή όλα τα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, πλην του ΚΚΕ, έχουν απώλειες. Η παραπάνω δημοσκόπηση παρά τα όσα υποστηρίζουν οι δημοσιογραφίσκοι που την προβάλλουν διαστρεβλωμένα, δείχνει φανερά ότι η Χρυσή Αυγή διατηρεί ακέραια τα ποσοστά της παρά την συνεχή λάσπη από τα κανάλια.
Αυτό αποδεικνύει ότι ο Ελληνικός Λαός έχει πλέον αντιληφθεί σε όλη της την διάσταση την συμπαιγνία που παίζουν εναντίον της Χρυσής Αυγής τα κανάλια της διαπλοκής και τα κόμματα της μίζας. Έχει αντιληφθεί το επικοινωνιακό τους παιχνίδι και το απορρίπτει συλλήβδην, όπως και αυτούς. Έστησαν μία ολόκληρη επικοινωνιακή καταιγίδα και δεν κατάφεραν τίποτα. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και συνεχίζει να αποτελεί το αγκάθι στα πλευρά της κλεπτοκρατίας που ταλαιπωρεί τους Έλληνες επί 40 χρόνια.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/alwbhth-h-chrush-augh-apenanti-ston-polemo-lasphs-stathera-ta-pososta-ston#.UkQvw9I9KQs#ixzz2g0H1nNxT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...