Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ποινικοποίηση του Εθνικισμού; Δηλώνουμε όλοι ένοχοι

Ποινικοποίηση του Εθνικισμού; Δηλώνουμε όλοι ένοχοι
Μέσα σε όλο αυτό το βούρκο, την πολιτική σαπίλα, την σήψη, κάτι νέο γεννήθηκε στην Ελλάδα, ένα νέο βλαστάρι, ένα νέο κύτταρο. Μέσα σε όλη αυτήν την κακοκαιρία, την συννεφιά, μια ηλιαχτίδα ολόχρυση, διασχίζει την μαυρίλα, δίνοντας ελπίδα ότι έρχονται ηλιόλουστες, καλύτερες μέρες. Όπως έχουμε πει ξανά μετά την μεγάλη σκοτεινή νύκτα της παγωνιάς, πάντα έρχεται μια αυγή ολόχρυση.

Επειδή όμως, αυτό το νέο δεν μπορούν να το καθυποτάξουν, δεν μπορούν να το χαλιναγωγήσουν, δεν μπορούν να το ελέγξουν για να συμβαδίζει με βάση τα δικά τους «δημοκρατικά» συμφέροντα, το πολεμούν.
Γιατί απειλούμε τα συμφέροντα τους επειδή είμαστε καθαροί, αγνοί, τίμιοι και πάνω από όλα ιδεολόγοι, αντίθετοι στον κόσμο που με το χρήμα τους έφτιαξαν. Οι μέρες ασυλίας τους φτάνουν στο τέλος και το σύστημα της κλεφτοκρατίας που έφτιαξαν τόσα χρόνια με μίζες, κλεψιές και σκάνδαλα βυθίζεται και θα ξεμπροστιαστούν στα μάτια του Ελληνικού Λαού. Γι αυτό προσπαθούν με κάθε μέσο να κτυπήσουν την μοναδική αγνή φωνή, ποινικοποιόντας την.
Υπολογίζουν πολύ λάθος, γιατί σε αντίθεση με αυτούς που ζουν από την καλοπέραση που επιφέρουν τα χρήματα, εμείς οι ιδεολόγοι, εμείς οι Εθνικιστές, είμαστε μαθημένοι αλλιώς. Η καλοπέραση και ο ωχαδερφισμός είναι για άλλους και όχι για εμάς. Εμείς ως συνειδητοποιημένοι Εθνικιστές δεν μπορούμε να κάτσουμε «ήσυχοι» και να γίνουμε τα καλά παιδιά του συστήματος.
Καμιά απαγόρευση, καμιά ποινικοποίηση δεν θα μας λυγίσει, ούτε θα μας «συνετίσει». Αν είναι έγκλημα να είσαι Εθνικιστής, να έχεις ιδεολογία σου τον Λαϊκό Εθνικισμό, να αντιστέκεσαι σε όλους αυτούς που κατάστρεψαν τον Ελληνισμό, τότε ευθαρσώς, απερίφραστα και με περηφάνια δηλώνουμε αμετανόητοι Εθνικιστές. Είμαστε όλοι ένοχοι!
«Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν και μετά νικάς.»
Ζήτω η νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...