Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Στοιχεία κόλαφος καίνε το δημαρχείο Στροβόλου

Στοιχεία κόλαφος καίνε το δημαρχείο Στροβόλου
Συνέχεια στο προηγούμενο δελτίο τύπου που εκδώσαμε χθες σχετικά με την ΠΑΡΑΝΟΜΗ απαγόρευση από το Δήμο Στροβόλου, φιλανθρωπικής εκδήλωσης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), διανομής σχολικών ειδών σε άπορους ΕΛΛΗΝΕΣ (Κύπριους και Ελλαδίτες) μαθητές.
Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε αφού σύμφωνα με νέα στοιχεία που εντόπισε η ομάδα που απαρτίζει το Γραφείου Τύπου του Κινήματός μας, κάνουν την πρόκληση ακόμα πιο μεγάλη από το συρφετό του συστήματος και κάποιοι πρέπει επιτέλους να λογοδοτήσουν στους συμπατριώτες μας για τις αποφάσεις τους και κυρίως στις οικογένειες των απόρων συμπατριωτών μας.


Και για να γίνουμε πιο σαφείς, παραθέτουμε πιο κάτω τα διάφορα στοιχεία που έχουμε συλλέξει και καλούμε τις αρμόδιες αρχές του δήμου ή ακόμη και τον ίδιο τον δήμαρχο να απαντήσει.
AVEROFparko600 43133
Το δημαρχείο Στροβόλου χωρίς αναστολές, ενέκρινε και έδωσε άδεια σε γνωστό επιφανή πολιτικό πριν λίγους μήνες για την διεξαγωγή πάρτι σε κεντρικό πάρκο του δήμου. Πιο συγκεκριμένα το δημαρχείο επέτρεψε στον Αβέρωφ Νεοφύτου, του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗ.ΣΥ.), να χρησιμοποιήσει το πάρκο της Ακρόπολης για να γιορτάσει και να τα «κάψει» με τους γνωστούς του.
DISIparko600 79099
Σε μια άλλη περίπτωση και χωρίς δισταγμό, το δημαρχείο του Στροβόλου ενέκρινε την χρησιμοποίηση του πάρκου της Ακροπόλεως από τον Δημοκρατικό Συναγερμό (ΔΗ.ΣΥ.) για να πραγματοποιήσει γιορτή γενεθλίων. Εκεί φαίνεται ότι κάποιοι δεν έβλεπαν διαχωρισμό που μπορεί να προκαλέσει η εκδήλωση τους, αφού άτομα αντιθέτων κομματικών παρατάξεων δεν θα μπορούσαν να συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση, παρά μόνο βλέπουν διαχωρισμό μόνο μέσω εθνικής καταγωγής που μπορεί να προκαλέσει η δική μας εκδήλωση.
Δυστυχώς τα συμφέροντα κάποιων είναι τεράστια και για να έχουν δύναμη πρέπει να «γλύφουν» και να μην χαλάνε το χατίρι στα αφεντικά τους που τους «κανονίζουν». Όπως φαίνεται, δεν υπήρχε πρόβλημα να εγκρίνουν στον ΔΗΣΥ, αλλά υπήρχε πρόβλημα και έπρεπε να απαγορεύσουν εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που απευθυνόταν σε άπορους μαθητές (!!!).
Οι προκλήσεις όμως δεν μένουν  μέχρι εκεί, αλλά ακολουθούν ακόμα πιο βαρυσήμαντα στοιχεία που αποτελούν χυδαία πρόκληση στο λαϊκό αίσθημα και προς κάθε συμπατριώτη μας.
Ο δήμος Στροβόλου, όπως αναφέρεται σε επίσημη ιστοσελίδα του ιδίου του δημαρχείου, είναι ο επικεφαλής εταίρος σε πρόγραμμα που αφορά την ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών, με την ονομασία «Κοινωνία με χρώματα». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, σε περίοδο κρίσης και οικονομικής κατάπτωσης ολόκληρου του λαού μας, στοιχίζει 82 000€ !!! Η προγραμματική περίοδος του εν λόγω προγράμματος είναι από το 2007 έως το 2013 και χρονική διάρκεια από 30/01/2013 ως και 30/06/2013, δηλαδή λίγους μήνες πριν και όπως προκλητικά αναφέρεται «με δραστήρια συμμέτοχους τους ίδιους τους μετανάστες».
koinoniesmeXromata600 73ecb
Η ανακοίνωση του προαναφερόμενου προγράμματος τελειώνει προκλητικά με τα στοιχεία επικοινωνίας, που δεν είναι άλλα από εκείνα της Διοικητικής Λειτουργού του Δήμου Στροβόλου, κ. Αθηνάς Χριστοδουλίδου, η οποία παρουσιάζεται και ως Υπεύθυνη Έργου διορισμένη από τον επικεφαλή εταίρο, που είναι ο δήμος Στροβόλου.
Αυτή είναι η λεγόμενη δημοκρατία στην Κύπρο του σήμερα, όπου οποιαδήποτε βοήθεια σε άπορους συμπατριώτες και σε άπορους μαθητές και φοιτητές, θεωρείται παράνομη. Ο λαός έχει μπουχτίσει με τα τεράστια ποσά που δαπανούνται προς στήριξη των λαθρομεταναστών, την ίδια στιγμή που οικογένειες συμπατριωτών μας πένονται, χιλιάδες άλλες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, πάρα πολλά Ελληνόπουλα υποσιτίζονται αφού οι οικογένειες του δεν έχουν τα προς το ζην, ενώ άλλοι τόσοι αναγκάζονται να παρατήσουν τις σπουδές τους ή τα φροντιστήριά τους, τα οποία αποτελούν δικαίωμα στην μάθηση, λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί τις αρμόδιες αρχές να αναλάβουν δημόσια την ευθύνη και να απαντήσουν στην προκλητική απαγόρευση της φιλανθρωπικής μας εκδήλωσης. Να γνωρίζουν όμως ότι με τα τραγικά τους λάθη έχουν ἠδη εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια της κοινής γνώμης.
Καλούμε τον κόσμο να δώσει μαζικά το παρόν του στην εκδήλωση διανομής σχολικών ειδών που θα πραγματοποιηθεί κανονικά το Σάββατο, 7/9/13, ώρα: 16:00 - 19:00, στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Λευκωσία - Γωνία Μακαρίου και Νάξου 2, περνώντας βροντερά το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...