Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Από τα Ίμια στα Μνημόνια της Υποταγής - 1996-2014: 18 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Από τα Ίμια στα Μνημόνια της Υποταγής - 1996-2014: 18 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

«Στις αμμουδιές της Μέκκας διώξε το, ήλιε,
το μισοφέγγαρο μακριά απ’ τον ουρανό μας…
Κι αν πρέπει να πεθάνουμε για την Ελλάδα,
θεία είν’ η δάφνη! Μια φορά κανείς πεθαίνει».
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ-ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΜΙΣΤΡΑΛ
Εκείνο το βράδυ του Ιανουαρίου είχαμε ξενυχτήσει στις τηλεοπτικές μας οθόνες από τις δραματικές εξελίξεις στις εσχατιές του Νοτιοανατολικού Αιγαίου. Ο Πολεμικός μας Στόλος είχε αποπλεύσει από τον ναύσταθμο με ζωντανή… τηλεοπτική κάλυψη (!!!) για τις βραχονησίδες Ίμια, όπου οι Τούρκοι, αμφισβητώντας ευθέως την Ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο, απαιτούσαν την υποστολή της Σημαίας μας από μία από τις νησίδες.


Τα ξημερώματα σαν κεραυνός ακούστηκε η τραγική είδηση ότι αγνοείτο ένα ελικόπτερο του Πολεμικού μας Ναυτικού και οι τρεις Αξιωματικοί, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτό, οι Αείμνηστοι Καραθανάσης, Βλαχάκος, Γιαλοψός. Επιπλέον γινότανε γνωστό ότι κατόπιν επεμβάσεως διπλωματικής των «καλών μας συμμάχων» κατέβηκε η Ελληνική Σημαία από ένα κομμάτι της Ελληνικής Πατρίδας. Την άλλη μέρα το πρωί ήταν που ο Σημίτης είπε στην βουλή το αλήστου μνήμης «ευχαριστούμε τους αμερικάνους», αποδοκιμαζόμενος από τους βουλευτές της Ν.Δ., της Ν.Δ. όμως, η οποία στην συνέχεια και σαν κυβέρνηση αποδέχθηκε de facto να είναι τα Ίμια, ο τόπος της θυσίας των τριών Γενναίων, μία γκρίζα ζώνη, στην οποία δεν κυμάτισε ποτέ πάλι η Ελληνική Σημαία.
ΜΕ ΤΟΝ… ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
Μέγα θέμα η πτώση του ελικοπτέρου, την οποία ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ Αρσένης, είπε ότι είχε σαν αιτία το δήθεν γεγονός ότι οι Αξιωματικοί μας έπαθαν vertigo, ότι δηλαδή η πτώση ήταν ένα απλό ανθρώπινο λάθος! Πλήθος τα στοιχεία και οι αποδείξεις ότι οι Τούρκοι είχαν καταρρίψει το ελικόπτερο. Όμως, η Νέα Δημοκρατία, της οποίας τότε ηγείτο ο Έβερτ, ενώ κατ’ αρχάς είχε ζητήσει την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα αίτια της πτώσεως του ελικοπτέρου, λίγες ημέρες μετά ΑΠΕΣΥΡΕ την πρότασή της για εθνικούς λόγους… Όπου «εθνικοί λόγοι» ήταν οι επιθυμίες των αμερικανών και φυσικά και των Τούρκων. Τότε ήταν που μάθαμε ότι ο τραγικός και μοιραίος Πάγκαλος είχε πει για την υποστολή της Σημαίας μας από τα Ίμια να πούμε ότι την πήρε ο… αέρας! Αέρας, λοιπόν, η εθνική προδοσία, η υποχώρηση, η υποταγή.
Η Χρυσή Αυγή τότε, καίτοι ήταν «εγκληματική οργάνωση» από το… 1987 (!!!) σύμφωνα με το πρόσφατο τερατώδες και πολιτικά στημένο κατηγορητήριο, πρωτοστάτησε στις αυθόρμητες πατριωτικές εκδηλώσεις ενός λαού ταπεινωμένου, πικραμένου και οργισμένου από τον θάνατο των τριών παλικαριών και από μία εθνική ήττα, η οποία δεν υπήρξε το αποτέλεσμα μιας χαμένης μάχης αλλά της άτακτης φυγής των αναξίων, οι οποίοι κακή τη τύχη εξουσίαζαν και εξουσιάζουν και σήμερα την Ελλάδα, την οποία από Πατρίδα των Ηρώων την κατάντησαν χώρα των προσκυνημένων.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Από το 1996 μέχρι σήμερα, από την νύχτα της εθνικής ντροπής και της θυσίας των τριών ΓΕΝΝΑΙΩΝ μέχρι την θλιβερή πραγματικότητα των ημερών μας συνέβησαν πολλά. Θα σταθώ πάντως σε ένα γεγονός, το οποίο δείχνει καθαρά ότι μέσα σε αυτήν την χώρα ζουν δύο Ελλάδες, η Ελλάδα της Τιμής και της Ιστορίας και η «Ελλάδα» (το ψευτορωμαίικο…) του «μπακαλεύεσθαι» κατά Περικλήν Γιαννόπουλο. Την ίδια ημέρα, κατά την οποίαν μετά την υποστολή της Σημαίας μας και τον θάνατο των Αξιωματικών μας, όλοι οι Έλληνες Πατριώτες οργισμένοι προχωρούσαν με το κεφάλι σκυφτό, την ίδια ημέρα κάποιοι πανηγύριζαν και το Χρηματιστήριο ανέβαινε! Ακολούθησαν τα χρόνια μιας ψεύτικης ευημερίας με τους Έλληνες να παίζουν όλοι τους Χρηματιστήριο και ας μην λένε κάποιοι ότι η μεγάλη ληστεία της οδού Σοφοκλέους ήταν αποκλειστικά έργο του ΠΑΣΟΚ γιατί και πολλοί «γαλάζιοι» θησαύρισαν. Ήταν τότε που ο σημερινός σύμβουλος του πρωθυπουργού και ένα από τα πρώτα βιολιά της παρέας Σαμαρά, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, δήλωνε και αυτός ότι το Χρηματιστήριο θα φτάσει στις 7.000 μονάδες! Ιδού ο λόγος για τον οποίο κανείς δεν τιμωρήθηκε για το Χρηματιστήριο μέσα σε δύο διαφορετικές περιόδους διακυβερνήσεως της χώρας από την Ν.Δ.
Την εποχή του Χρηματιστηρίου διαδέχθηκε η εποχή των πολλών «παχέων αγελάδων», των «OLYMPIC games» του 2004. Δισεκατομμύρια εσπαταλώντο δεξιά και αριστερά. Οι εργολάβοι ευχαριστημένοι και μαζί με αυτούς οι έμποροι όπλων και συστημάτων ασφαλείας και φυσικά οι φυλλάδες και τα κανάλια, που πήραν και αυτά ένα μεγάλο κομμάτι της πίτας, της «πίτας» του 2004, η οποία και αυτή συνέβαλε στην χρεοκοπία της χώρας. Νέα «μεγάλη Ιδέα» για τις πράσινες και γαλάζιες ακρίδες, που λεηλατούσαν το σώμα της Πατρίδας, η ΟΝΕ, το παραμύθι του Ευρώ, που πληρώνουμε σήμερα τόσο ακριβά και βεβαίως οι περίφημοι αγώνες του 2004, που δήθεν θα έσωζαν την Ελλάδα.
Στην συνέχεια το ΠΑΣΟΚ έπεσε, ανέβηκε η Ν.Δ., αλλά τίποτε δεν άλλαξε. Η πολιτική της εθνικής ντροπής συνεχίστηκε, οι εργολάβοι-νταβατζήδες-καναλάρχες συνέχισαν να θησαυρίζουν και οι λαθρομετανάστες να πληθαίνουν. Μέχρι που φτάσαμε στην εποχή των μνημονίων, της εκχωρήσεως της εθνικής μας κυριαρχίας στους τοκογλύφους, στην εποχή του Παπανδρέου, του Παπαδήμου, του Σαμαρά και του Βενιζέλου.
ΠΟΡΕΙΑ ΙΜΙΩΝ: ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ
Το 1996 τον Ιανουάριο, εκείνη την ημέρα της εθνικής ντροπής, ΕΜΕΙΣ οι Χρυσαυγίτες συγκεντρωθήκαμε έξω από την βουλή, φωνάζοντας το σύνθημα «καλύτερος ο πόλεμος απ’ την υποταγή». Από τότε και για δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια η Χρυσή Αυγή - Επιτροπή Εθνικής Μνήμης πραγματοποιεί κάθε χρόνο μία μεγάλη συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο των Αθηνών. Η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους τρεις Γενναίους Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού κάθε χρόνο ήταν ένα προσκλητήριο ψυχών, μέσα από το οποίο χαλυβδώθηκε το φρόνημα των Εθνικιστών επί δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια. Ήταν η ημέρα, κατά την οποία η Γαλανόλευκη και τα Εθνικιστικά Λάβαρα κυριαρχούσαν στην πρωτεύουσα των Ελλήνων. Αυτό δεν άρεσε και δεν αρέσει στους αρλεκίνους, στους Εφιάλτες του πολιτικού κατεστημένου, που ήθελαν και θέλουν μία Ελλάδα ανίσχυρη, δειλή, προσκυνημένη.
Επί δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια είχα την ξεχωριστή Τιμή να είμαι αυτός, που στο τέλος της εκδηλώσεως, μίας εκδηλώσεως η οποία αποτελούσε και αποτελεί μία Εθνική Μυσταγωγία, είχα την Τιμή να κάνω το προσκλητήριο νεκρών. Αυτή την χρονιά κάποιοι φρόντισαν να μην έχω αυτή την δυνατότητα… Όμως, από το κελί της Τιμής, στο οποίο ευρίσκομαι, να γνωρίζετε πως με όλη μου την καρδιά, με όλη την δύναμη της ψυχής μου είμαι δίπλα σας και δηλώνω ΠΑΡΩΝ!
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apo-ta-imia-sta-mnhmonia-ths-upotaghs-1996-2014-18-chronia-meta-arthro-tou#ixzz2s4yk0r9p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...