Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Το ΕΛΑΜ στην μεγαλειώδη εκδήλωση των Ιμίων 2014 (φωτογραφίες)

Το ΕΛΑΜ στην μεγαλειώδη εκδήλωση των Ιμίων 2014 (φωτογραφίες)
Εθνικιστικό ποτάμι ξεχύθηκε για μία ακόμη χρονιά στο κέντρο της Αθήνας προς τιμήν τριών Ελλήνων αξιωματικών που σκοτώθηκαν από Τούρκους στρατιώτες σε επιχείρηση διάσωσης της αξιοπρέπειας και της τιμής ενός ολόκληρου Έθνους.
Δεκάδες χιλιάδες Χρυσαυγίτες βρέθηκαν στο μνημείο των Ιμίων για να αποτίσουν τον ελάχιστο φόρο τιμής στους Έλληνες αξιωματικούς του πολεμικού ναυτικού. Παράλληλα, τίμησαν τον Ηλιάκη, τους σύγχρονες μάρτυρες του κυπριακού ελληνισμού Ισαάκ και Σολωμού αλλά και τους μάρτυρες του Εθνικισμού Γιώργο και Μάνο.

Μαζί με τα αδέλφια μας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή βρέθηκαν και δεκάδες μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που έκαναν το καθιερωμένο πλέον ταξίδι στην Αθήνα συμμετέχοντας στην μεγαλύτερη εθνικιστική εκδήλωση των τελευταίων ετών.
Από πολύ νωρίς τα μέλη μας βρέθηκαν στην πλατεία Ρηγίλλης για τις προετοιμασίες της εκδήλωσης. Η παρουσία μας και μόνο στο χώρο καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους, ενώ αντηχούσε δυνατά το σύνθημα «ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ» και «ΚΥΠΡΟΣ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΙΑΙΟ».
Εκ μέρους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) μίλησε ο Πρόεδρος του Κινήματος, Χρίστος Χρίστου που έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως τα παιδιά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην Κύπρο δεν πρόκειται να αφήσουν καμία ελληνική σημαία να την πάρει ο άνεμος.
Συγκλονιστική στιγμή ήταν η μαγνητοφωνημένη ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου από τα κελιά της τιμής. Η φωνή του αναπτέρωσε το ηθικό των Ελλήνων που βλέπουν στο πρόσωπό του τον νέο ηγέτη του ελληνισμού που θα επιφέρει την κάθαρση και την εθνική ανεξαρτησία στην Ελλάδα.
Η εκδήλωση έκλεισε με το προσκλητήριο νεκρών όπου στην ανάγνωση κάθε ονόματος αντήχησε ένα δυνατό ΠΑΡΩΝ, ενώ ένα δυνατό βουητό από τον αέρα έδινε την αίσθηση ότι οι νεκροί ήταν ζωντανοί και στο πλευρό μας.
Ο εθνικός ύμνος αλλά και ο ύμνος του κινήματος ακούστηκαν μέχρι τις φυλακές που κρατούνται παράνομα ο Αρχηγός, οι βουλευτές και οι συναγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και από εκεί στον παράδεισο των Εθνικιστών.
Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία παρά τις απαγορεύσεις της Αστυνομίας, λόγω κάποιων δεκάδων αναρχικών που αποπειράθηκαν μάταια να σταματήσουν την εκδήλωση των Ιμίων.
ADM 5618 4ac80
ADM 5721 b4666
ADM 5796 bc1c2
ADM 5806 f98e9
ADM 5822 c9fc1
ADM 5531 ba02a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...