Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Η απάντηση του λαού της Ελβετίας

Η απάντηση του λαού της Ελβετίας
Σε θρίαμβο για το Εθνικιστικό Κίνημα της Ελβετίας το SVP/UDC εξελίχθηκε το δημοψήφισμα για τον περιορισμό λαθρομεταναστών αλλά και πολιτών από την Ε.Ε.
Το Κίνημα της Ελβετίας προκάλεσε  το δημοψήφισμα αφού κατάφερε να συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών. Με ποσοστό 50,4% οι κάτοικοι της χώρας είπαν το μεγάλο ναι στα περιοριστικά μέτρα προς τους αλλοδαπούς.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν ήταν καθόλου αρεστό στους γραφειοκράτες της Ε.Ε. Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σιούλτς εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ετυμηγορία του λαού της Ελβετίας αναφέροντας πως παρασύρθηκε (ολόκληρος ο λαός) από τα πιο ταπεινά ένστικτά του! Επίσης  δήλωσε την πρόθεση του να ληφθούν μέτρα κατά της συγκεκριμένης χώρας.
Είναι φανερό πως μια δημοκρατική απόφαση ενός Ευρωπαϊκού λαού δεν γίνεται αποδεκτή από τον δικτάτορα της Ε.Ε. ο οποίος μάλιστα απειλεί με σκληρά μέτρα τους Ελβετούς που τόλμησαν να αποφασίσουν διαφορετικά από τις βουλές του Σιούλτς και των ομοίων του.
Θέλουν οι εκπρόσωποι του νεοφιλελευθερισμού να μας επιβάλλουν τις απόψεις τους. Λαμβάνουν μέτρα κατά των λαών αλλά και των ατόμων ή πολιτικών συνόλων που εκφράζονται κατά της παγκοσμιοποίησης και του θεσμού της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Ποινικοποιούν τον Εθνικισμό και προσπαθούν να αφαιρέσουν την έννοια της Εθνικής υπόστασης των λαών.
Η απάντηση των γηγενών λαών της Ευρώπης θα έρθει με ένα άλλο αποτέλεσμα, εκείνο των επερχόμενων ευρωεκλογών όπου τα έθνη θα στείλουν μαζικά στο κοινοβούλιο των Βρυξελλών τους εκπροσώπους των Εθνικιστικών Κινημάτων των χωρών τους.
Ο Ελληνικός λαός θα επιλέξει τα δύο Λαϊκά Εθνικιστικά Κινήματα που αντιστέκονται σθεναρά στην παρακμή του Ελληνισμού, ψηφίζοντας υπέρ του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην μητροπολιτική Ελλάδα και υπέρ του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Κύπρο.
Η Νίκη είναι δική μας!
Τμήμα Διεθνών Σχέσεων
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...