Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ομιλία για τον Ευρωπαϊκό Εθνικισμό στα γραφεία της Πάφου

Ομιλία για τον Ευρωπαϊκό Εθνικισμό στα γραφεία της Πάφου
 Την περασμένη Παρασκευή 14/2/14 στα γραφεία της Κ.Ο. Πάφου έγινε μία ουσιώδης ομιλία και χρήσιμη διαφώτιση από τον συναγωνιστή της Κ.Ο. Λεμεσού και υποψήφιο ευρωβουλευτή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Στράτο Καρανικολάου σχετικά με την άνοδο, τις προοπτικές και την ανάγκη πλέον των Εθνικιστικών Κινημάτων στην Ευρώπη, τα οποία είναι και τα μόνα που μπορούν να σώσουν τα ευρωπαϊκά κράτη και τον κόσμο τους από την άθλια οικονομική, κοινωνική, ηθική και πολιτισμική εξαθλίωση που έχουν φέρει οι πολιτικοί απατεώνες που επικράτησαν μέχρι σήμερα με τα διάφορα άδικα και απάνθρωπα μέτρα και με την πολιτική της υποστήριξης της πολυπολιτισμικότητας της αποδοχής της εισβολής εκατομμυρίων λαθρομεταναστών ειδικά μουσουλμάνων και την εξάπλωση του Ισλάμ που σιγά-σιγά κατασπαράζει την Ευρώπη.

Μόνη ελπίδα σωτηρίας είναι τα Εθνικιστικά Κινήματα που τα ποσοστά τους δείχνουν ραγδαία άνοδο γιατί ο κόσμος σιγά-σιγά ξυπνά και αντιδρά. Αγώνας λοιπόν όλων των Ευρωπαίων για μια Ευρώπη των Εθνών και όχι των διεθνιστών. Οι  ευρωβουλευτικές εκλογές του επερχόμενου Μαΐου θα το αποδείξουν περίτρανα.
kentriki 13c92
K.O.Pafos-Ethnikistika-Kinimata2 0085e

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...