Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Το Ε.ΛΑ.Μ δείχνει το δρόμο, ο καθένας πρέπει να αφυπνίσει τους γύρω του

Το Ε.ΛΑ.Μ δείχνει το δρόμο, ο καθένας πρέπει να αφυπνίσει τους γύρω του
Ο Άγγελος Σικελιανός ανέφερε μεταξύ άλλων λυτρωτικών στίχων στο ‘’Πνευματικό Εμβατήριο’’, "Ομπρός παιδιά, και δε βολεί μονάχος του ν’ ανέβει ο ήλιος, σπρώχτε με γόνα και με στήθος, να τον βγάλουμε απ’ τη λάσπη, σπρώχτε με στήθος και με γόνα, να τον βγάλουμε απ’ το γαίμα". Στίχοι βγαλμένοι απο τα ιερά και τα όσια ενός λαού. Του Ελληνικού λαού. Που ξέρει πως είναι να αγωνίζεσαι, να χύνεις το αίμα σου στο βωμό της λευτεριάς. Που γνωρίζει πως κάθε μαρτυρικός εθνικός θάνατος θα αποτελέσει το έναυσμα για ένα ακόμα εγερτήριο σάλπισμα αντιστάσεως. Οι θάνατοι υπήρξαν εκατοντάδες προ μερικών ετών. Τώρα απομένει το εγερτήριο σάλπισμα για αφύπνιση και αντίσταση των Κυπρίων.

Φθάνοντας στο σήμερα λοιπόν, μέσα από μία διαδρομή εθνικού εξευτελισμού ο κυπριακός λαός ενδέχεται να βρεθεί και πάλι μπροστά σε ένα νέο αντεθνικό και ανθελληνικό σχέδιο. Ένα σχέδιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των ξένων δυναστών μας. Συναρμολογημένο και λεπτομερώς σχεδιασμένο για να εξυπηρετήσει πλήρως τα σχέδια των ξένων κέντρων αποφάσεων και τα διεθνή συμφέροντα στη λεκάνη της Μεσογείου. Για άλλη μια φορά η μικρή Κύπρος με την τεράστια σημασία της στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, πρόκειται να γίνει υποχείριο των ξένων.Αρωγός και θερμός υποστηρικτής αυτής της κατάστασης δεν είναι άλλος απο το μειοδοτικό πολιτικό σύστημα. Το σύστημα εκείνο που φρόντισε η οικονομική κρίση και το ζήτημα του Κυπριακού να καταλήξουν όροι αλληλένδετοι.
Προχωρώντας ένα στάδιο παραπέρα θέλω να σταθώ στη στάση που ο κυπριακός Ελληνισμός καλείται να κρατήσει. Ο λαός μας, είναι πιο εξαθλιωμένος και υποδουλομένος ακόμα και από την εισβολή του 1974. Πιέζεται από τους πολιτικούς ινστρούχτορες για να αποδεχθεί το επερχόμενο ξεπούλημα της νήσου. Παρ’ όλο που το 2004 το σχέδιο Αναν είχε απορριφθεί από την πλειοψηφία του λαού, δέκα χρόνια μετά δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο. Άπαντες οδηγήθηκαν στα άδυτα του διεθνισμού και του φιλελευθερισμού. Μέσα από μία σαθρή προπαγάνδα το τελευταίο διάστημα κατάφεραν τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί κύκλοι να μεταπείσουν, μάλλον την πλειοψηφία , στο ‘’Ναι’’. Ενα ‘’Ναι’’ πολύ μικρό και αδύναμο μπροστά απο τα διαχρονικά Μολών Λαβέ. Ένα ‘’Ναι’’ που εξυπηρετεί στο έπακρον την πλήρη υποδούλωση των Ελλήνων στους Βαρβάρους, απ’ όπου κι αν προέρχονται.
Επιλέγοντας τους απλοϊκούς αλλά ξεκάθαρους στίχους του Άγγελου Σικελιανού, ο Ήλιος , η εθνική μας ανόρθωση, δεν πρόκειται να ανατείλει μόνος. Χρειάζεται πείσμα, θέληση, υπομονή και πίστη. Βασικότερο όμως συστατικό είναι η ΕΥΘΥΝΗ. Λέξη που συσχετίζεται άμεσα με όποιον δεν επιθυμεί τα παιδιά του να προσκυνούν το τουρκικό έθνος μετά απο μερικά χρόνια. Ολόκληρος ο κυπριακός λαός οφείλει να αφυπνιστεί. Να διαφύγει απο τον εγκλεισμό του ‘’Εγώ’’ και να σταθεί στο ‘’Εμείς’’. Ας το αντιληφθούν άπαντες ότι έρχονται μαύρες μέρες για τον τόπο μας. Πρέπει να σπρώξουμε με στήθος και με γόνα-με γόνα και με στήθος, με ψυχή και αγώνα-με αγώνα και ψυχή για να διαφυλαχθεί η ιστορία, ο πολιτισμός, η φυλή και το ΕΘΝΟΣ των Ελλήνων.
Εν έτη 2014 η μόνη ξεκάθαρη και αδιάλλακτη πολιτική ιδεολογία και στάση είναι αυτή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Η μόνη πολιτική άποψη που μέσα απο τον κυνισμό και την υποδούλωση αντιλήφθηκε την σκευωρία εις βάρος των Κυπρίων. Το μόνο κίνημα που από τη μέρα ιδρύσεως του μονομαχεί για μια Κύπρο ελεύθερη και Ελληνική. Πάγια θέση του αγνού, εθνικιστικού κινήματος είναι ότι το Κυπριακό αποτελεί πρόβλημα εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής. Η μόνη δίκαιη και βιώσιμη λύση είναι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Η ιερή παρακαταθήκη που μας άφησαν οι ένδοξοι πρόγονοι μας αποτελεί για μας υπέρτατο καθήκον για Εθνική Αντίσταση. Στα πλαίσια αυτά υποσχόμαστε ότι τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες είναι διαθετημένα να δώσουν τα ΠΑΝΤΑ για μια Κύπρο λεύτερη. Όλα τα παραπάνω να τα λάβουν ως προειδοποίηση οι κρατικοί αξιωματούχοι. Όσοι πράξαν εθνικήν Ύβρην θα λάβουν αποφάση Νεμέσεως.
 Αντρέας Χατζηγεωργίου
Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...