Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Η πλήρης τουρκοποίηση της Κύπρου προ των πυλών

Η πλήρης τουρκοποίηση της Κύπρου προ των πυλών
Με ταχείς ρυθμούς στήνεται το σκηνικό της πλήρους και αμετάκλητης τουρκοποίησης της Κύπρου. Οι πολιτικάντηδες και οι προδότες των Κοινοβουλίων της Αθήνας και Λευκωσίας ετοιμάζονται να παραδώσουν την ελευθερία, εδαφική ακεραιότητα και εθνική ανεξαρτησία της Μεγαλονήσου στους «προστάτες» των Αμερικανοσιωνιστών στην Ανατολική Μεσόγειο, Τούρκους και Ισραηλινούς.

Ενώ τα ελληνικά και κυπριακά ΜΜΕ σιωπούν αποπροσανατολιστικά, αφού είναι εγκληματικά διαβρωμένα από ξένα ανθελληνικά κέντρα και χρηματοδοτούμενα από τράπεζες αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων, το Κυπριακό ζήτημα εισέρχεται αθόρυβα και εν αγνοία της πλειοψηφίας των Ελλήνων στην τελευταία φάση αποελληνοποίησης της Μεγαλονήσου, αφού με το εκκολαπτόμενο σχέδιο της δήθεν λύσης του προβλήματος η Κυπριακή Δημοκρατία υποβιβάζεται σε ελληνοκυπριακή κοινότητα και η πλειοψηφία των Ελλήνων (82%) τελείως αντιδημοκρατικά ισομερίζεται με την μειοψηφία των Τούρκων. Το νέο «κράτος» αποκλείεται να είναι κυβερνήσιμο και το αποτέλεσμα θα είναι να υπάρξει επιδιαιτησία, όπως και στο αρχικό σχέδιο Ανάν, που θα λαμβάνει τις αποφάσεις. Τουτέστιν η Κύπρος θα γίνει αποικία των Αγγλοαμερικανών με προστάτες νονούς τους Τούρκους και τους Ισραηλινούς.
Για να το αναλύσουμε πιο πρακτικά πρέπει να πούμε τα ακόλουθα. Με το προτεινόμενο, αλλά ήδη αποφασισμένο, σχέδιο οι Τούρκοι θα διατηρήσουν τα κεκτημένα από την εισβολή στο βόρειο τμήμα του νησιού και θα συνεχίσουν να ασκούν σε αυτό το τμήμα την κυριαρχία που ασκούν και σήμερα, ενώ ταυτόχρονα και παράλληλα θα αποκτήσουν δικαιώματα  50-50 επί του συνολικού κυπριακού κράτους. Η στέρηση των Ελληνοκυπρίων από το κράτος τους και η οικονομική διείσδυση της Τουρκίας θα τους οδηγήσει στην μετανάστευση με αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια να υφίσταται μια Κύπρος χωρίς Έλληνες.
Ο Ελληνισμός της Κύπρου οδεύει σε μια λύση τύπου Κοσσόβου με όλα τα γνωστά επακόλουθα. Οι Έλληνες πολιτικάντηδες είχαν συμφωνήσει στις Βρυξέλλες στις 27.03.1999 ότι η προσωρινή λύση στο καθεστώς του Κοσσόβου θα είναι η διεθνής επιτηρούμενη ανεξαρτησία του. Δυστυχώς το ελληνικό κράτος των προδοτών δεν αντιτάχθηκε τότε στην απόφαση αυτή παρά τους κινδύνους που προκαλούσε η απόφαση αυτή για την Κύπρο, αλλά και για άλλα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας, όπως μειονοτικά προβλήματα στην Θράκη.
Το Κόσσοβο λοιπόν από μια επαρχία της Σερβίας όπου ζούσαν κατά πλειοψηφία Σέρβοι και με μειοψηφία Αλβανούς, μετά την εισβολή του ΝΑΤΟ και την βίαιη απόσπασή του από την Σερβία, με τις αναλογίες της τουρκικής εισβολής και παράνομης κατοχής του 37% του κυπριακού εδάφους να είναι οφθαλμοφανείς, σήμερα είναι ένα «ανεξάρτητο» κρατίδιο υπό διεθνή επιτήρηση όπου ζουν πλέον πολλοί λίγοι Σέρβοι με πλειοψηφία Αλβανών, ενώ είναι βέβαιο ότι σε λίγα χρόνια θα προσαρτηθεί από την Αλβανία.
Οι ξεπουλημένοι πολιτικοί της Ελλάδας δεν αντιτάχθηκαν τότε στην απόφαση ανεξαρτητοποίησης του Κοσσόβου και ουσιαστικά εγκατέλειψαν την αρχή του απαραβίαστου των συνόρων με ότι αυτό συνεπάγεται σήμερα για την Κύπρο και μελλοντικά για την Θράκη, αφού οι «ανθρωπιστικοί λόγοι» που επικαλέστηκαν οι Τούρκοι για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 και οι ίδιοι λόγοι που επικαλέστηκε το ΝΑΤΟ για την εισβολή στο Κόσσοβο, θα μπορούσαν να ισχύσουν και για εισβολή στην Θράκη ως «ανθρωπιστική προστασία» της μουσουλμανικής μειονότητας.
Οι πολιτικάντηδες της Ελλάδας και Κύπρου από το 1974 έως σήμερα κάνουν διαγωνισμό παγκόσμιας υποτέλειας. Η εκκολαπτόμενη δήθεν λύση του Κυπριακού, πέραν της τουρκοποίησης του νησιού θα καταστήσει όμηρο και την μητροπολιτική Ελλάδα. Σταδιακά αλλά σταθερά οι πολιτικάντηδες καθιστούν τους Τούρκους και τους Ισραηλινούς «προστάτες» της Ανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου, ενώ στο βάθος του ορίζοντα θα εμφανιστεί μειονοτικό πρόβλημα στην Θράκη που θα προσέλθει να επιλύσει η Τουρκία με τους Αμερικανοσιωνιστές.
Μια εθνική τραγωδία και καταστροφή είναι στα σκαριά και ο Ελληνισμός κινδυνεύει με απώλεια των κεκτημένων του 1821 και του 1955. Το αποτέλεσμα των προσεχών εκλογών με την νίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα αποτελέσει το προοίμιο της ιστορικής αναγέννησης της Ελλάδας, μιας μητροπολιτικής Ελλάδας που θα μπορεί να υπερασπίζεται την Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία και τα ιερά και όσια της φυλής μας.
Γ.Λ.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-plhrhs-tourkopoihsh-ths-kuprou-pro-twn-pulwn#ixzz2tHu2gzND

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...