Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Τον πήρε ο ύπνος (τον Μπουτάρη) κι έγειρε στου καραβιού την πλώρη.

Τον πήρε ο ύπνος (τον Μπουτάρη) κι έγειρε στου καραβιού την πλώρη...
Η είδηση θα μπορούσε να είναι για πολλά γέλια, αν η κατάσταση δεν ήταν τραγική. Σε μια εποχή όπου τα προβλήματα γιγαντώνονται και ειδικά στον αγροτικό τομέα οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε απόγνωση, ο πλέον γραφικός δήμαρχος όλων των εποχών μετέφερε το κρεβάτι του στα εγκαίνια της Agrotica. 
Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός που συνέλαβε τον Μπουτάρη κοιμώμενο στην πρώτη σειρά των καθισμάτων ανάμεσα στους Καράογλου, Τζιτζικώστα και Τζήκα να μειδιούν και να κάνουν πως δε βλέπουν. 
Προσπαθώντας κάποιοι να δικαιολογήσουν τ’ αδικαιολόγητα, απέδωσαν το γεγονός «στο τρέξιμο της ημέρας και στις αυξημένες προεκλογικές υποχρεώσεις» του δημάρχου, αλλά αν κοιτάξει κανείς το «βίο και την πολιτεία» του ανθρώπου καταλαβαίνει ότι δεν είναι έτσι. Ο συγκεκριμένος δήμαρχος δε δίστασε να αποκαλέσει πρόσφατα «χωριάτες» τους Θεσσαλονικείς, ενώ είναι μονίμως απών από κάθε εθνική επέτειο της πόλης. Παρευρίσκεται μόνο σε εβραϊκά μνημόσυνα και ονοματοδοσίες «αλβανικών πάρκων». Δυσκολεύεται να κρύψει την απαξίωση που νιώθει για την πόλη που τον τίμησε ως πρώτο πολίτη της και οι προτιμήσεις του στρέφονται μάλλον στους σκοπιανούς και τους τούρκους, χωρίς φυσικά να ξεχνάμε τον ενθουσιασμό που έδειξε στο gaypride.
Έχει κουράσει ο δήμαρχος του «τίποτα», που απασχολεί τη επικαιρότητα μόνο με τα φαιδρά του καμώματα και τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές του. Η Θεσσαλονίκη μας αξίζει κάτι καλύτερο από έναν νυσταλέο 72χρονο που αρέσκεται να το παίζει τζόβενο. Στο κάτω κάτω αν αισθάνεται τόσο κουρασμένος δεν έχει παρά να μας κάνει τη χάρη και να μας αδειάσει τη γωνιά μια ώρα αρχύτερα, αφού έτσι κι αλλιώς η συμμετοχή του στις επερχόμενες εκλογές μόνο ως «τυπική» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Η πολιτική συντριβή του θεωρείται δεδομένη και δε θα βρίσκει ούτε την ψήφο του.
Η "Ελληνική Αυγή" για τη Θεσσαλονίκη, με υποψήφιο δήμαρχο τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, αποτελείται από νέους ανθρώπους, με όρεξη για δουλειά και σημαία την εντιμότητα. Είναι η νέα γενιά που διεκδικεί τη θέση της στην ιστορία και θα απαλλάξει την πόλη μας από κάτι «κουρασμένα παλληκάρια», τύπου Μπουτάρη.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ton-phre-o-upnos-ton-mpoutarh-ki-egeire-stou-karabiou-thn-plwrh#ixzz2rys6H51Z

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...