Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Οι ομογάλακτοι του ΔΗΣΥ στην Ευρώπη στηρίζουν την διάλυση της Κύπρου!

Οι ομογάλακτοι του ΔΗΣΥ στην Ευρώπη στηρίζουν την διάλυση της Κύπρου!
Η νέα προσπάθεια διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ελληνισμού βρήκε θερμούς υποστηρικτές τους ομογάλακτους Ευρωπαίους συμμάχους του Δημοκρατικού Συναγερμού.
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κ. Ζοζέφ Ντολ, αφού πρώτα ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ., κ. Αβέρωφ Νεοφύτου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη των διαπραγματεύσεων με σκοπό την επίλυση του Κυπριακού.

Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι όλοι σχεδόν οι ευρωπαϊκοί πολιτικοί σχηματισμοί των Βρυξελλών υποστηρίζουν την διάλυση του Ελληνισμού της Κύπρου δια μέσου της ομοσπονδιακής διζωνικής λύσης.
Πόσο μάλλον το ΕΛΚ, το οποίο είναι η γνήσια πολιτική έκφραση του νεοφιλελευθερισμού που ταλαιπωρεί τις χώρες της ηπείρου μας.
Στον ψοφοδεξιό συνασπισμό άλλωστε συμμετέχουν κόμματα με λαμπρές δημοκρατικές επιδόσεις, όπως εκείνο της κ. Μέρκελ  το οποίο ευθύνεται για την οικονομική πολιτική που ασκείται σε βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου.
Άλλο ένα κόμμα του ΕΛΚ είναι η  Νέα Δημοκρατία του κ. Σαμαρά όπου εφαρμόζοντας τα ιδεώδη της Ε.Ε., φυλακίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους όπως τον Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, βουλευτές και στελέχη του Κινήματος.
Στην Κύπρο το αδελφό κόμμα όλων των παραπάνω είναι ο ΔΗ.ΣΥ που στηρίζει την διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία ενώ παράλληλα προς άδραξη ψήφων καπηλεύεται τους Εθνικόφρονες φορώντας πατριωτικές μάσκες! Από αυτούς προέρχεται ο τελευταίος ίσως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ίσως ο πρώτος κοινοτάρχης του νέου ομόσπονδου κράτους.
Η Ευρώπη χρειάζεται μια εθνικιστική συμμαχία η οποία θα σταματήσει τα σχέδια των νεοφιλελεύθερων δικτατορίσκων και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μία Ευρώπη των Εθνών και  των τοπικών παραδόσεων.
Ήδη οι λαοί της Ευρώπης έχουν πάρει από καιρό τις αποφάσεις τους και θα στείλουν στο Ευρωκοινοβούλιο τους εκπροσώπους των Εθνικιστικών Κινημάτων των χωρών τους, ενώ στην Κύπρο, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αναμένεται να αυξήσει θεαματικά τα ποσοστά του και να διεκδικήσει μια από τις έξι θέσεις ευρωβουλευτών  που  αναλογούν στον τόπο μας.
Άλλωστε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι το μόνο που αγωνίζεται για μια Κύπρο, Ελεύθερη, Ελληνική μέσα σε μια Ευρώπη των γηγενών λαών, απαλλαγμένη από τους τραπεζίτες και τις τοκογλυφικές μεθόδους τους.
Γραφείο Τύπου & Διεθνών Σχέσεων
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...