Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Αντιομοσπονδιακή Εκδήλωση - Παρασκευή - 28/2/14 - 19:30 - Προεδρικό Μέγαρο

Αντιομοσπονδιακή Εκδήλωση - Παρασκευή - 28/2/14 - 19:30 - Προεδρικό Μέγαρο
 Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απευθύνει κάλεσμα στον κάθε συμπατριώτη μας που δεν αποδέχεται το επερχόμενο ξεπούλημα της πατρίδα μας. Κάθε συμπατριώτη μας που το 2004 όρθωσε το ανάστημα του στους ριψάσπιδες με ένα στεντόρειο ΟΧΙ κατά του σχεδίου Αναν.

Ο εφιάλτης επέστρεψε και είναι πιο δυνατός από ποτέ, αποφασισμένος να μην χάσει. Θα τους επιτρέψεις να διαγράψουν τόσες χιλιάδες χρόνια Ελληνικής Ιστορίας; Θα επιτρέψεις να είσαι η τελευταία γενιά Ελλήνων σε αυτόν τον τόπο; Θα επιτρέψεις να πάει άδικα το αίμα των ηρώων μας που έχυσαν γι αυτό τον τόπο, προασπίζοντας τα εδάφη μας και την Εθνική μας ακεραιότητα;
Πρώτη μεγάλη Αντιομοσπονδιακή εκδήλωση την Παρασκευή, 28/2/14, ώρα 7:30 απέναντι από το Προεδρικό, άγαλμα Κυριάκου Μάτση.
Ας βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί ενωμένοι ενάντια στην Ομοσπονδία, ενάντια στο κοινό ανακοινωθέν, ενάντια στις συνεχείς υποχωρήσεις των πολιτικάντηδων μας.
ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!
Το αύριο θα είναι πολύ αργά. Αφυπνιζόμαστε όλοι για να σώσουμε την πατρίδα μας. Το χρωστάμε στους αμέτρητους ήρωες μας και στους αγέννητους.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – 28/2/14
ΑΓΑΛΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΤΣΗ
ΕΝΑΝΤΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Και “ΗΠΑνθρωποι” και κομμουνιστές! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου.

Δεν υπάρχει Δεξιά και Αριστερά - Υπηρετούν όλοι την ξενοκρατία Σημεία και τέρατα ζούμε στις ημέρες μας. Ζούμε την εποχή μίας πλήρους ...